Cu ocazia aniversarii a 7 ani de activitate, Libris, cea mai mare librarie online din Romania ofera cadouri in valoare de 80.000 de lei.

Cele 7000 de cadouri vor fi oferite garantat pentru orice comanda plasata pe data de 20 mai 2016, incepand cu primele ore ale diminetii si pana la miezul noptii.

7 ani de succes Libris in cifre

Cifrele reusesc sa defineasca o imagine destul de clara a directiei in care se indreapta magazinul online Libris.ro. Cei 7 ani de munca, dedicatie si pasiune ai echipei din spatele celei mai mari librari online din Romania sunt nu doar un succes propriu, ci o confirmare a faptului ca romanii iubesc cartea iar piata online nu este una dedicata exclusiv cartilor in format electronic.

“Sapte ani de Libris.ro inseamna pentru noi sapte ani de munca, dedicare, entuziasm, creativitate si emotii cu rezultate pe masura. Libris.ro se dezvolta continuu. Ne preocupam mereu sa imbunatatim site-ul, facilitatile si informatiile de pe Libris.ro pentru a oferi utilizatorului final cea mai placuta experienta online. Concluzia noastra la bilantul celor sapte ani este ca cel mai important competitor al nostru suntem NOI” – Laura TeposuDirector Dezvoltare.

Citeste si:  Libris.ro isi lanseaza o noua versiune de site

In cifre, succesul libris.ro se citeste clar:

  • Peste 5 milioane de carti expediate in toata tara;
  • Peste 1.3 milioane de comenzi onorate;
  • Peste 10.7 milioane de vizitatori unic, mai mult de jumatate din populatia Romaniei.

7 ani, 7000 de premii

Libris.ro doreste sa multumeasca clientilor pentru sustinere si interesul pentru carte lansand cea mai mare campanie aniversara de pana in acest moment.

Campania se va desfasura in ziua de 20 mai 2016, zi ce marcheaza cea de-a 7 aniversare a celei mai mari librarii online din tara si isi propune sa ofere 7000 de cadouri clientilor Libris.ro. Fiecare comanda plasata de la primele ore ale diminetii si pana la miezul nopti pe data deja mentionata va fi recompensata, garantat, de cel putin un cadou. Suma totala a cadourilor oferite in cadrul campaniei aniversare este de 80.000 de lei.

Reduceri aniversare la literatura pentru copii si jocuri .

Surprizele pregatite pentru data de 20 mai includ si reduceri substantiale pentru peste 90.000 de titluri si intreaga categorie de jocuri. “Ne asteptam la o crestere de 5-6 ori a numarului de comenzi fata de o campanie normala!” – Laura TeposuDirector Dezvoltare.

Citeste si:  Avangarde Forest anunta ultimele 4 vile disponibile in complexul rezidential

Pentru cei mari sa nu uitam de numarul mare de carti interesante din “raftul” cu carti motivationale, scrise de autori celebrii.

Despre Libris.ro

Libris.ro, divizia online a Libris SRL, este cea mai mare librarie online din Romania, cu peste 110.000 titluri de carte in limba romana si engleza. Din luna august a anului 2013, magazinul online libris.ro a devenit primul magazin online din Romania care ofera permanent transport gratuit prin curier pentru orice comanda.

Loredana Tudor
Marketing Manager
loredana.tudor@libris.ro
0728.148.692