Avangarde Forest, proiect rezidential de exceptie amplasat perfect, la marginea padurii, aproape de natura dar la doar 10 kilometri de centrul Capitalei, a reusit sa isi vanda rapid primele doua complexe rezidentiale, creand comunitati unite de familii care isi traiesc visul unui loc pe care sa il numeasca cu adevarat acasa, fara a se rupe de aspectele importante ale vietii in oras.

Ultimele 4 vile din complexul cu numarul 3 – Avangarde Forest 3 – isi asteapta proprietarii, iar echipa www.AvangardeForest.ro a reinnoit si site-ul de prezentare pentru a scoate in evidenta numeroasele beneficii cu care vine aceasta oferta.

Locuinte aproape de natura, dar nu departe de oras

Echilibrul dintre descoperirea unui locuinte aproape de natura, cu multa liniste si mult aer curat, insa indeajuns de aproape de oras incat mutarea sa nu afecteze cariera, relatiile cu clientii sau viata sociala, a fost exact miza pe care s-a bazat echipa Avangarde Forest atunci cand a pus bazele unui proiect rezidential ce a reusit sa demonstreze ca atentia la detalii este cheia succesului in domeniul industriei imobiliare.

Citeste si:  Vila Evergren Predeal - noul website

Avangarde Forest inseamna 3 complexe de vile dintre care 2 ocupate complet, iar ultimul, complexul 3 cu 4 vile noi inca disponibile unde fiecare familie care a ales sa faca pasul si sa se mute, a redescoperit ideea de confort, liniste si relaxare in propria locuinta.

Vilele Avangarde Forest, case Pipera moderne,  ale caror planuri imobiliare pot fi consultate de potentialii clienti direct pe site-ul de prezentare si informare, sunt spatioase insa construite in asa fel incat familiile care aleg sa inceapa o noua viata in aceasta locatie de vis nu se vor confrunta niciodata cu cheltuieli mari pentru utilitati. Se pune accent pe atentia la detalii inca din faza de constructie pentru confortul si eficienta ulterioara, astfel, locatarii Avangarde Forest au parte de:

  • Cheltuieli minime cu utilitatile datorita izolatiei performante, centralei termice excelente si ferestrelor tri-pan;
  • Siguranta datorita structurii de rezistenta realizata dupa cele mai exigente standarde;
  • Confort datorita atentiei la detalii si alegerea de materiale superioare la executarea finisajelor.
Citeste si:  Saci vidat haine: ce sunt, cum functioneaza, ce avantaje au