Sfarsitul anului scolar aduce cu sine si festivitatile de premiere a celor mai merituosi elevi.

Libris.ro sustine premierea copiilor cu cele mai interesante si frumoase carti si de aceea, va pune la dispozitie cea mai bogata si variata oferta de carte, potrivita pentru premii !

Puteti alege mai ales noile titluri de vacanta din categoriile carti enciclopedii alaturi de carti literatura romana si literatura copii.

Aveti astfel la dispozitie peste 25.000 de titluri, bine structurate pe categorii si domenii de activitate, la preturi imbatabile, recomandate copiilor si elevilor ce vor fi premiati pentru rezultatele scolare !

Iar acestea nu sunt singurele vesti bune:

Toate comenzile de minim 75 de lei, plasate in perioada 07-12 iunie pe site-ul libris.ro vor intra automat la tragerea la sorti pentru castigarea unui Laptop Dell Inspiron 3542, in valoare de 1899 lei.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, in ziua de 17 Iunie 2016 cu ajutorul serviciului random.org, iar ulterior acesta va fi anuntat atat pe site-ul www.libris.ro, cat si prin telefon, la numarul mentionat in comanda. Trebuie doar sa vizitati platforma noastra online: www.libris.ro, sa va alegeti cartile preferate si apoi sa ne trimiteti comanda dumneavoastra. Uitati de grija transportului; de asta ne ocupam noi. Libris ro este singurul magazin online din tara care asigura transport gratuit prin curier, indiferent de valoarea comenzii, in orice loc din Romania.

Citeste si:  Start comenzi corporate pentru coșuri cadou gourmet Crăciun - catalogul 2021, lansat de gourmetGIFT.ro

Astfel, prin intreaga sa activitate, libraria online Libris.ro incurajeaza lectura si accesul la carte, iar dupa un an scolar solicitant, premiile nu pot fi decat binevenite.

Promotiile zilnice, ofertele, transportul gratuit prin curier, indiferent de valoarea comenzii, in orice colt din tara, precum si implicarea in campanii umanitare, mentin libraria noastra in topul magazinelor online din Romania.

Despre SC Libris SRL
Libris.ro este in primul rand un grup de oameni care iubesc cultura, in toate formele pe care aceasta manifestare a civilizatiei umane le poate lua. Iubim ceea ce facem, tratam cu prietenie fiecare client, suntem cea mai mare librarie online din Romania.