In fiecare an, pe data de 25 octombrie, Libris Brasov isi sarbatoreste aniversarea. Anul acesta a fost insa o sarbatoare speciala, pentru ca Libraria St.O.Iosif de pe strada Muresenilor, a implinit 25 de ani de existenta.

Un sfert de veac, in slujba cititorilor si a iubitorilor de muzica, in folosul culturii si artei brasovene.

Gazda a numeroase lansari si prezentari de carte, Libraria Stefan Octavian Iosif ar putea sa isi scrie propria sa carte. Din 1991, de la infiintare, si pana in prezent, in acest spatiu dedicat iubitorilor de carte si muzica, cele mai cunoscute si prestigioase edituri din tara si-au lansat scriitorii si poetii, mii de cititori s-au intalnit cu autorii lor preferati, serile de lectura au adus in atentie numeroase titluri interesante, iar lansarile de albume muzicale au transpus cantecul in emotie si bucurie.

Echipa Libris a crescut de la an la an si a devenit tot mai cunoscuta si apreciata de publicul interesat de aparitiile editoriale si evenimentele cultural-artistice, organizate si promovate de Libris Brasov.

Un loc important in sfera activitatilor artistice, a promovarii valorilor traditionale romanesti si internationale, il ocupa „Asociatia Culturala Libris Brasov”, sub egida careia se organizeaza anual Targul International de Carte si Muzica Libris, precum si Festivalul de Carte si Muzica de la Brasov, desfasurat in Piata Sfatului.

Numarul mare al standurilor cu carte si albume muzicale, prezenta celor mai apreciate nume din domeniul literaturii contemporane romanesti si a celor mai indragiti artisti, a facut ca aceste evenimente culturale sa adune in jurul lor un numar impresionant de public, devenind astfel manifestari emblematice pentru orasul de la poalele Tampei.

In urma cu 7 ani, grupul de firme Libris a mai adaugat un pas important in dezvoltarea si extinderea sa, o data cu infiintarea librariei online Libris.ro, cea mai de incredere librarie virtuala din Romania. Totodata, firma a pus bazele celui mai mare depozit de carte din tara, aflat la Brasov, care gazduieste in prezent aproape doua milioane de carti, pregatite sa ajunga in orice colt din tara in maxim 24 de ore !

Un alt proiect important pentru aceasta societate il reprezinta si Libris Editorial, infiintata in  anul 2014 din nevoia de a fi cat mai aproape de valorile si talentele literare din Brasov si din intreaga tara.

Acum, la un sfert de veac de activitate, Libris mizeaza in continuare pe valorile care au stat la baza tuturor initiativelor care au consacrat-o si i-au conferit locul bine meritat in ierarhia celor mai bune firme de profil din tara: respect pentru oameni si carti, pasiune, creativitate si profesionalism. La multi ani, Libris Brasov !