Libris Brasov ii invita pe totii cititorii de carte in limba engleza sa profite de reducerile de pret valabile vineri-09 septembrie 2016.

Intrati pe pagina www.libris.ro si profitati de preturile reduse intre 20% si 35% la toate cele peste 80.000 de titluri de carte in limba engleza .

Oferta este extrem de generoasa si cu siguranta veti gasi cartea favorita. In categoria cartilor in enleza gasiti pe site-ul Libris atat lecturi cu autori clasici, cat si romane istorice, stiintifice, foarte multe biografii, carti din mediul economic, al industriei, legislatiei in drept, al stiintelor sociale, religiei etc.

Preturile sunt si ele foarte atractive, pornind de la 9 lei si terminand cu cele de peste 50 de lei.

Aproape 850 de titluri in engleza din sfera stiintelor mediului inconjurator si a geografiei ii asteapta pe cei intersati pe site-ul librariei noastre online:Libris.ro. Cu ajutorul acestor volume aflati informatii actuale despre incalzirea globala, turism si sustenabilitate, politica si comert, conservarea mediului, oceanografie si multe altele, la fel de interesante.

Citeste si:  Reguli pentru amenajarea biroului de acasa

Pentru cei interesati sau chiar pasionati de viata unor personalitati artistice ori culturale, Libris va prezinta cateva titluri in engleza: Dalai Lama: My Spiritual Autobiography”, Michael Caine „Elephant to Hollywood”, Ernest Hemingway, Marie-Antoinette (autor Helene Delalex), I am Malala, Becoming Cindy Crawford etc.

O alta subcategorie, ce cuprinde circa 3.700 de titluri in engleza, este „Art & Arhitecture”. Aici sunt cuprinse carti despre antichitati si obiecte vechi, arhitectura si forme de arta, pictura, fotografie, artisti in domeniu, design, ornamente si stiluri arhitectonice.

Mentionam ca toate cartile in limba engleza au termen de livrare 15 zile lucratoare, insa transportul lor catre domiciliul dumneavoastra din tara se face in mod gratuit, prin curier rapid, aceasta fiind o facilitate pe care firma Libris o acorda tutror clientilor care comanda produse de pe site-ul www.libris.ro.