Majoritatea oamenilor consideră cuvântul elvețian ca fiind sinonim pentru calitate. Și pe bună dreptate, deoarece evocă gânduri de stabilitate și fiabilitate, cum ar fi băncile și ceasurile elvețiene. În acest caz, vorbim despre articole complet diferite, dar calitatea este aceeași fiind produse elvețiene. În magazinul online Kidso veți găsi elvețiene cărucioare elvețiene pentru copii  de la renumitul brand ZIZITO.

Cărucioare fiabile de înaltă clasă

Cărucioarele elvețiene pentru copii sunt de calitate dovedită, ceea ce asigură siguranța copiilor și liniștea sufletească a mamei și a tatălui. Fiecare articol este însoțit de un certificat de siguranță – SGS Elveția. Producătorul de cărucioare moderne “ZIZITO SA” este o companie elvețiană cu sediul în Fribourg.

Misiunea principală a echipei este de a oferi produse pentru copii de calitate la prețuri bune pe piață, astfel încât fiecare părinte să își poată face alegerea în funcție de gusturile și bugetul familiei. Distribuitorul oficial al produselor Zizito – Elveția este Zizito BG.

Alegerea este uneori dificilă pentru părinți din cauza varietății de modele de cărucioare. Deci, dacă vă aflați într-o astfel de situație, trebuie mai întâi să specificați criteriile pentru căruciorul dorit.

Citeste si:  195 de zile de antreprenoriat in timp real

O condiție foarte importantă este ca produsul să provină de la o marcă de încredere, care vă dă siguranța că este la fel de fiabilă ca ZIZITO. Catalogul detaliat al magazinului online KIDSO, care oferă produsele companiei elvețiene, ce nu fac compromis la calitate, vă va ajuta să vă găsiți calea printre ofertele diferitelor modele, designuri și prețuri. Oferă doar cărucioare high-end cu construcție și design elvețian. Cărucioare sunt proiectate și fabricate în conformitate cu standardele elvețiene și îndeplinesc toate cerințele europene.

Producătorii pune pe primul loc siguranța tinerilor pasageri. Toate cărucioarele au o placă de siguranță, centuri de siguranță în 5 puncte și o centură de siguranță pentru încheietura mâinii copilului.

Confortul copilului în timpul unei plimbări lungi este asigurat de posibilitatea de a regla scaunele, spătarul și suporturile pentru picioare. Cărucioarele au copertine cu viziere din plasă, iar un plus sunt utile și buzunarele copertinelor, care au fermoar.

Unele cărucioare au, de asemenea, laturi de deschidere cu o plasă de ventilație. Pentru protecție pe vreme mai rece este sacul ce învelește picioarele, pe care îl dețin câteva modele.

Citeste si:  25 de ani de Libris

Pentru o mai mare siguranță, este prevăzută blocarea roților și un sistem de frânare fiabil, iar amortizoarele garantează o mișcare lină pe diferite terenuri.

Catalogul KIDSO descrie toate dimensiunile esențiale ale căruciorului: greutate, dimensiuni în poziția desfăcută și pliată, dimensiunile roților din față și din spate etc.

Carucioare care te vor impresiona la prima vedere

Cărucioarele Zizito sunt potrivite pentru fiecare anotimp și puteți alege toate anotimpurile sau un cărucior specific unei anumite perioadă a anului. Designul vehiculelor pentru copii este modern, iar linia lor este elegantă și atrage atenția la prima vedere. Culorile spectaculoase atrag privirea și completează prima impresie excelentă a cărucioarelor elvețiene.

Părinții mai conservatori se pot baza pe nuanțele tradiționale de roz și albastru, dar paleta bogată oferă multe alte opțiuni. Majoritatea culorilor sunt deja unisex, adică sunt potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți. Modelele în două sau mai multe culori arată spectaculos. Dacă ți-a plăcut un cărucior, dar nu îți place culoarea de bază, poți alege o altă culoare.

Citeste si:  Concurs Libris cu premiu Laptop Dell Inspiron 3542

O alegere foarte practică sunt cărucioarele combinate – 3 în 1 și 2 în 1. Au un scaun pivotant și opțiunea de a transforma landoul într-un scaun. Combinația include și un scaun auto, care economisește costuri suplimentare pentru familie.

Cărucioarele nu sunt confortabile doar pentru copii, ci și pentru părinți, astfel încât să nu obosească în timpul excursiilor lungi. Prin urmare, mânerele sunt ergonomice și în majoritatea cazurilor pot fi ajustate. Plierea este ușoară, așa cum este indicat la fiecare model – de exemplu, cu un buton, două butoane sau ca o umbrelă. În poziția pliată, căruciorul necesită un spațiu de depozitare foarte mic. Mamele se bucură, de asemenea, de elemente extra, cum ar fi un portbagaj mare și un suport pentru pahare.