Dragi cititori: liber la carti! Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, ofera posibilitatea de a avea reduceri timp de 1 an de zile!

Cum?! Daca plasezi o comanda de minimum 50 lei in data de 25 august 2016, vei intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea unui Voucher Libris in valoare de 1800 lei! WOW!

Acest Voucher va fi esalonat pe 12 luni, ceea ce practic inseamna ca norocosul victorios va primi lunar, timp de un an de zile, sansa de a cumpara de 150 lei produse de pe Libris.ro. Si nu va plati nimic! Poate pune in cos orice carti doreste, dar si muzicafilme bunejucarii si jocuri s.a.m.d..

Cititorule, iubitorule de carte, sunt peste 30.000 de titluri de carte, adica peste 30.000 de posibilitati de a-ti dilata universul, de a-ti mangaia sufletul, de a creste! Pe Libris.ro sunt peste 8000 de carti de beletristica, adica tot atatea iesiri din cursa zilei, care imbogatesc, linistesc, dau putinta calatoriei cu visele. Fie ca sunt tiparite, fie ca sunt format eBook, fie ca sunt audiobook-uri, toate sunt prilejuri de a optimiza fiinta. Acestor carti de fictiune se adauga, mai mult sau mai putin fictionate, 1000 de biografii, jurnale, memorii, confesiuni.

Citeste si:  Campanie de reduceri Rao la Libris

Apoi, puteti alege dintre cartile de voiaj (cu tot cu harti), ghidurile, cartile despre arta si despre artisti de toate felurile, de care se leaga printr-un fir logic si invizibil volumele cu continut motivational, cele de dezvoltare personala, de spiritualitate si esoterism. Crescand in consistenta se pot alege titlurile apartinand domeniului socio-uman, discipline pentru viata de zi cu zi.

Pe Libris.ro aveti la dispozitie carti despre religii, dar si volumele de stricta specialitate: de afaceri si economie, management, limbi straine, stiinte juridice, medicina, inginerie, tehnologie, constructii, manuale, enciclopedii si dictionare. Interesante si la mare cautare sunt si cartile practice: cele de gastronomie, de IT, de design, bricolaj, hobby-uri si revistele. O oferta de invidiat la care, cu indrazneala si cu putina sansa, fiecare are acces!

Nu ezitati, mai ales ca Libris.ro isi pastreaza regula generozitatii: pentru orice produs achizitionat de pe Libris.ro, indiferent de valoarea lui, transportul este gratuit si livrarea se face, in maxim 24 de ore, prin curier rapid, in orice parte a tarii.

Citeste si:  Vila Evergren Predeal - noul website