Asociatia “Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 19-23 iunie 2009 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV. Taxa de participare este de 750 lei.

Dupa sustinerea unui examen se va elibera un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, insotit de un certificat de competente pentru ocupatia MANAGER DE PROIECT.

Tematica programului de formare: metode de analiza a nevoilor; elemente esentiale in planificarea proiectului (definirea problemei, stabilirea obiectivului general si a obiectivelor specifice, activitati, resurse, buget); Analiza riscurilor proiectului; Proceduri de achizitie; Implementarea proiectului – Monitorizare si evaluare; Managementul echipei de proiect; Informarea si publicitatea proiectului; Sustenabilitatea proiectului si completarea cererii de finantare.

La finalul cursului:

  • Veti putea transforma o idee intr-o schita de proiectaplicand principiile managementului de proiect;
  • Veti fi capabili sa selectati linia de finantare cea mai potrivita pentru ideile dvs.;
  • Veti avea cunostintele necesare pentru a potrivi schita de proiect pe cerintele unei cereri de finantare;
  • Veti cunoaste particularitatile Fondurilor Structurale si Managementului Proiectelor.
Citeste si:  Start comenzi corporate pentru coșuri cadou gourmet Crăciun - catalogul 2021, lansat de gourmetGIFT.ro

Taxa de participare: 750 lei 

 

Inscrierea la curs se face telefonic, la tel.mob. 0745.981.076 sau tel./fax. 021.312.39.37, ori prin e-mail: crsuee@yahoo.com sau m.zidaru@yahoo.com 

Locul este asigurat numai dupa confirmarea efectuarii platii, in cont IBAN: RO81BRDE410SV06923994100, deschis la Banca BRDE Agentia Piata Romana. Taxa de inscriere se poate achita si direct la sediul Asociatiei – Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV.

Locurile sunt limitate! Max: 16 pers.

 

Important!

Costul cursului de formare, autorizat CNFPA, se poate deduce din impozitul pe profit/venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca “societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

 

Pentru mai multe informatii despre curs, va rugam sa ne contactati la:

tel./fax: 021.312.39.37, tel.mob 0745.981.076.

Mariana Zidaru, Presedinte CRSUEE

Citeste si:  Cauti service auto in Cluj? Avem o recomandare!

m.zidaru@yahoo.com, crsuee@yahoo.com

www.crsuee.ro