Service Auto Cluj - Oaza Car Care

Cauti un service auto in Cluj? Am gasit noi un service auto multimarca si ne-am propus sa il publicam sub forma  de review si catre voi.

Avand   in   vedere   ca   parcul   auto   national   ajungea   la   sfarsitul   anului   2016   la   peste   5   milioane   de autoturisme, iar dintre acestea peste 40%  sunt autoturisme care au o vechime mai mare de 15 ani, durata statistica de viata la nivelul UE, s-a considerat oportuna deschiderea unei afaceri in domeniul intretinerii si repararii autovehiculelor, in localitatea Cluj-Napoca. Astfel in anul 2017 a luat nastere Service-ul auto OAZA CAR CARE avand in componenta echipei 2 mecanici.

In anul 2020 service-ul Oaza Car Care si-a marit capacitatea. In acest fel dispune de un nou punct de lucru . In prezent Oaza Car Care are in echipa  5 mecanici priceputi si 2 puncte de lucru.

Un punct de lucru se afla in centrul Clujului, intre Power Business Center si Salad Box (Bulevardul Dorobantilor 18-20). Acest punt de lucru este pozitionat pe o artera principala a orasului, intens circulata si dispune de o hala, in care se desfasoara activitatea firmei), iar celalalt punct de lucru se afla langa Gara Cluj (Kovari Laszlo 8-10).

Citeste si:  Livrare flori Bucuresti

Serviciile pe care le ofera sunt variate: de la repartii mecanice pana la vulcanizare, piese auto dar si statie ITP.

Serviciile pe care OAZA CAR CARE le ofera sunt:

1) Servicii de Intretinere si reparare autovehiculelor-

Intretinere uzuala a autovehiculelor, precum:  Revizie motor, Reglaj de directie, Inlocuitcurea   accesorii   cu   rolele   aferente,   Incarcare   sistem   A\C-   timp   estimat,   Schimb   termostat,Diagnoza – Citire coduri de defect, Diagnoza parametrii reali;

Reparatii mecanice, precum:  Inlocuire ambreaj, Inlocuire garnitura chiuloasa,  Inlocuit bratsuspensie fata, Inlocuit amortizor cu asamblu arc, Inlocuit amortizor, Inlocuire asamblu bieletadirectie cu capat de bara, Inlocuirea elementelor de evacuare –EGR, Inlocuire Kit distributie curea, Inlocuire Kit distributie lant;

Reparatii electrice, precum: Demontat / Montat Alternator, Demontat/Montat Electromotor;- Repararea   sistemelor   electronice   de   injectie,   precum:  Inloicuire   injectoare   mecanice,Inlocuirea injectoarelor cu comanda electrica;

Reparatii ale unor piese ale motorului, precum:  Inlocuit turbo compresor, Inlocuit radiatorracire motor; etc….

2) Servicii de reparatii, montare si inlocuire a anvelopelor si ale camerelor de aer.

Citeste si:  Mercedes-Benz alege Zitec

OAZA CAR CARE SRL isi  propune sa devina un nume important in domeniul serviciilor auto si sa fie prima alegere a clientilor din zona metropolitana Cluj-Napoca si nu numai, in materie de service auto.

Obiectivul pentru 2021 este satisfactia permanenta a clientului prin furnizarea de servicii de calitate, care sa se plieze pe nevoile clientilor, astfel incat acestia sa reprezinte cartea de vizita a Oaza Car Care si sa recomande serviciile altor posibili clienti

Mai multe detalii despre serviciile oferite, gasiti pe serviceautocluj.ro sau puteti suna la unul dintre numerele de telefon 0774456341 / 0754 099 374.