Comanda de pe Libris.ro cel putin o carte de la editura Publica si vei primi o carte cadou. Aceasta oferta este valabila pentru toata luna august 2016.

Cei ce vor profita vor primi cartea Cusca de sticla de Nicholas Carr! De ce este de dorit sa o aveti? Pentru ca Nicholas Carr, autor atipic si interdisciplinar, dezvaluie ceva ce suspectam deja: tehnologia ne modifica vietile, are tendinta sa inlocuiasca abilitatile umane si nu sa le completeze, ne rupe de lume și ne creeaza o stare de nemultumire. Viitorul este ingrijorator daca oamenii nu isi recapata arta de a gandi, daca oamenii nu lasa tehnologia sa fie doar un mijloc controlat.

Nicholas Carr analizeaza toata aceasta perspectiva plecand de la teoriile lui Adam Smith si Alfred North Whitehead si de la studii actuale despre atentie, memorie si fericire.

Dar cartea asta este doar provocarea. Toti cei interesati de afaceri si economie, dezvoltare personala si dezvoltarea afacerilor, antreprenoriat, coaching, literatura motivationala, team building, leadership, management, training, comunicare sau marketing trebuie sa faca cunostinta cu oferta editurii Publica. Este o editura eleganta, fondata in 2007, care are un portofoliu de autori importanti; este o editura dinamica care este initiatoarea unei serii de conferinte prin care au venit si vin, in tara noastra, cei mai importanti speakeri din lume, specializati pe business.

Recomandam biografiile sau autobiografiile publicate de editura Publica.

Pe aceeasi logica a motivarii, a dezvoltarii sau a optimizarii personale, aceste volume pot fi excelente surse de inspiratie pentru reusita, pot fi motor pentru perseverenta oricui, dovedind ca, adesea, succesul ascunde suferinta vindecata, slabiciuni si neajunsuri rezolvate, visuri neparasite.

Cine stie, de pilda, ca Andre Agassi a devenit un campion impins de la spate de un tată dominator și irascibil? Cine stie ca Johnny Depp ascunde o copilarie dificila, petrecuta in plictisitorul Kentucky, care a starnit in el focul rebeliunii? Cine stie cum a esuat el mai intai ca muzician pentru ca mai apoi sa fie descoperit ca actor si cum dragostea sa din tinerete pentru literatură l-a invatat ca entuziasmul este intotdeauna mai bun decat orice avere? Cine cunoaste portretul vietii trepidante si a personalității de o intensitate mistuitoare si dificila a acestui antreprenor creativ care a fost Steve Jobs? Cine ii cunoaste pasiunea pentru perfectiune si incrancenarea care a dus la revolutionarea a nu mai putin de sase domenii de activitate? Cati stiu lupta lui Eric Clapton cu bautura si drogurile? Cati stiu ca a fost copilul nimanui? Cati cunosc ca viata lui Steffi Graf a fost dominata de angoasa asistarii la acuzatiile de infidelitate si, mai apoi, de evaziune aduse tatalui sau? Cati ar putea descoperi in Zlatan Ibrahimovic, genialul atacant, un copil de imigranti, speriat, care jongla cu mingea ca sa nu ia bataie? Dar povestile lui Al Pacino, Rafael Nadal, Roger Federer, Fidel Castro, Bono, Mike Tyson, Michael Schumacher, Sean Penn sau Tony Blair, cati stiu ce ascund? Ei bine, aceste povesti de viata, aceste povesti ale succesului pot servi ca niste documentari de prima mana pentru a descoperi resurse si putere, pentru a proba moduri de ati atinge visurile, moduri de ati implini potentialul.

Aceste biografii sau autobiografii pot fi obtinute simplu, rapid si ieftin numai de pe Libris.ro, cu atat mai mult cu cat la orice produs achizitionat, indiferent de valoarea lui, transportul este gratuit si livrarea se face, in maxim 24 de ore, prin curier, in orice parte a tarii!