Am ales o zi pentru a fi si mai aproape de cititorii nostri ! Joi, 16 iunie 2016, intre orele 10,00 si 22,00 este Happy Day la Libris Brasov !

O zi in care punem la dispozitia clientilor nostri peste 90.000 de titlluri de carte, toate la promotie ! 16 edituri renumite din Romania ofera reduceri de pret substantiale la literatura copii, beletristica si carti engleza, alaturi de jocuri pentru copii

Oferta libris.ro cuprinde reduceri importante si la jocurile pentru cei mici, unde gasiti o gama variata de produse, in functie de varsta si aptitudinile copiilor.

Produsele aflate in promotie pot fi achizitionate online din libraria online Libris.ro si vor ajunge in urmatoarele 24 de ore la destinatar, cu transport gratuit prin curier, magazinul nostru virtual fiind singurul de acest fel din Romania care nu percepe nicio taxa la distribuirea coletului, indiferent de valoarea comenzii !

Daca sunteti cititor de carte in limba engleza, “Happy Day” vine cu o oferta bogata si la aceasta categorie, unde mii de titluri au preturi tentante, la care cu greu puteti rezista.

Citeste si:  Start-up-urile din tehnologie trebuie sa inoveze cu gandul la problemele clientilor

Vizitati www.libris.ro pe data de 16 iunie si cu siguranta veti exclama: Wow ! E “Happy Day” la Libris.ro – cea mai mare librarie online din Romania !