Cele mai confortabile scaune directoriale pentru oameni de afaceri cu stil

Te intrebi care este cel mai confortabil scaun directorial? Aceasta este o intrebare frecventa pentru cei de la Drimus, magazin online si importantor de scaune si mic mobilier. “Poate fi dificil sa dam un raspuns rapid”. Unii oameni considera ca diferite caracteristici de design sunt mai confortabile decat altele. Dar persoana care va folosi acel scaun directorial va fi, adesea, importanta in alegerea scaunelor directoriale, a celor care vor fi cele mai confortabile.

Totusi, ce este un scaun directorial?

Conform celor de la Drimus, un scaun directorial este un tip specific, de calitate mai buna de scaun de birou. Scaunele directoriale au de obicei spatar inalt, oferind confort si sprijin superior intregului corp.

Scaunele directoriale sunt o emblema, o declaratie a oamenilor de afaceri cu stil – se transmite autoritatea prin inaltimea si calitatea lor. Altfel spus, un scaun directorial este „scaunul sefului” este cel mai bun scaun din jur – putere de comanda exprimata cu un spatar inalt si elegant, brate rezistente si tapiterie premium (in mod traditional din piele neagra). A sta pe un scaun directorial este o modalitate excelenta de a semnala tuturor ca esti la conducere.

Cu toate acestea, scaunele directoriale nu inseamna doar partea estetica. Spatarul inalt si calitatea foarte buna a constructiei sunt caracteristici care pot sustine un confort de nivel inalt, in special pentru persoanele mai inalte care se pot bucura de spatiul suplimentar si de sprijinul pentru spate pe care il ofera scaunele de director.

De ce sa achizitionezi un scaun directorial?

In timp ce toate scaunele pe care le gasesti online indeplinesc criteriile stricte de calitate, gama de scaune directoriale este doar putin mai sofisticata. Vei vrea sa achizitionezi un scaun directorial daca:

  • esti in cautarea unui scaun elegant si de ultima generatie pentru biroul tau;
  • ai un rol de conducere in compania ta sau achizitionezi un scaun directorial pentru cineva care are acest rol;
  • tu esti deosebit de inalt sau persoana pentru care il cumperi este mai inalta.

Care sunt beneficiile achizitionarii unui scaun directorial?

Pe langa beneficiul evident de a avea un scaun extrem de elegant, frumos si confortabil in care sa stai in timp ce lucrezi, iata cateva beneficii suplimentare pentru scaunul directorial:

  • ai diferite variante de a crea un design pentru un om de afaceri cu stil, de la inaltimea spatelui si culoarea tesaturii pana la finisarea bazei piciorului. Ai o multime de optiuni de ajustare, astfel incat sa poti alege scaunul perfect;
  • creezi o impresie de durata – scaunele directoriale sunt concepute pentru a arata bine, ideale pentru a face primele impresii bune cu vizitatorii si clientii, ideale pentru a iti demonstra stilul;
  • scaunul iti imbunatateste postura pentru un risc mai mic de dureri, rani si probleme de sanatate pe termen lung;
  • reduce nevoia de inlocuire – un scaun directorial este un scaun de calitate superioara, care rezista mult mai bine in timp.

Evaluare ergonomica a unui scaun directorial

Exista mai multe puncte cheie care sunt esentiale pentru ca un scaun directorial sa fie cel mai confortabil, ergonomic vorbind.

Un scaun directorial ar trebui sa aiba premium atat proprietatea de ergonomie cat si de design. Desi aceste doua calitati sunt adesea in conflict una cu cealalta, exista modalitati bune de a le combina. O ergonomie buna nu este obtinuta doar atunci cand esti relaxat in scaunul tau directorial, ci si atunci cand fluxul general de lucru este corect. Un design prea „chic”, in schimb, ofera de obicei mult pentru vizual, dar putin pentru ergonomie, iar in marea majoritate a cazurilor este daunator sanatatii.

La un scaun directorial ergonomic,oamenii de afaceri cu stil isi pot adauga accesorii ergonomice diferite pentru a spori confortul acestora.

Astfel, sunt disponibile, pentru a adauga plus de confort scaunului directorial, cotierele ergonomice, suport lombar, tetiera si rotile de calitte superioara. Unele scaune de birou directoriale ofera caracteristici de masaj, care sunt cu siguranta interesante, dar nu adauga prea multa valoare ergonomica.

Majoritatea oamenilor considera ca scaunul directorial din piele este destul de elegant si are marele avantaj de durabilitate, buna igiena si design atractiv. Desi pielea are nevoie de ingrijire atenta este un material destul de rezistent. Cu toate acestea, deoarece pielea nu este respirabila, producatorii de scaune directoriale folosesc piele perforata, adica piele cu gauri mici la intervale regulate, in combinatie cu pielea neperforata pentru tapiteria din piele.

Un scaun directorial pentru oameni de afaceri cu stil spune exact cine este la conducere. El va sustine spatele, in orice moment, fie in orele lungi de munca, fie in momentele in care vei sarbatori cat de departe ai ajuns.