In acest sfarsit de saptamana, respectiv in zilele de 29-30-31 iulie a.c., libraria online Libris.ro va recomanda cartile publicate de Grupul Editorial Rao, pe care le gasiti la reduceri cuprinse intre 40% si 65%, doar pe site-ul www.libris.ro.

Infiintata in anul 1993, RAO este una dintre cele mai importante edituri din Romania, avand ca politica editoriala publicarea de traduceri din limbi straine, oferind totodata o gama variata de carti pentru copii, cu un puternic accent pus pe sectorul enciclopedii.

Gasiti volume interactive, cu un continut grafic de exceptie, ilustrate sugestiv, pe care Libris le recomanda cu incredere. Notorietatea editurii a crescut si odata cu traducerea unor autori celebri de literatura S.F., care au starnit interesul publicului cititor, mai ales al adolescentilor. Aici se inscriu: “Cronicile din Narnia” (acum cu reducere de 40% pe site), “Teama inteleptului” (de P. Rothfuss), “Hobbitul” si “Stapanul inelelor” (de R. Tolkien) etc.

Pentru cei aflati cautarea pacii interioare sau a descoperirii unor adevaruri launtrice, la Rao veti descoperi seria cartilor semnate de Lorna Byrne, o autoare de succes, care va dezvaluie in paginile ei cum puteti gasi vindecarea cu ajutorul ingerilor. In acest week-end unele titlurile ale ei au preturi de sub 20 de lei: “De unde vine iubirea” (17,99 lei) sau “Ingerii ne dau speranta” (cu 18 lei la reducere fata de pretul initial de 30 de lei).

Si iubitorii romanelor politiste se pot bucura de preturile reduse! De exemplu, toata seria cartilor semnate de autoarea Ahatha Christie are preturi permisive, adaptate oricarui buget. Pentru a va convinge, va invitam sa vizitati site-ul www.libris.ro, sa descoperiti autorii si genul literar preferat, sa plasati comanda si sa va bucurati de lectura.

Nu adaugati la costuri si pretul transportului, deoarece Libris Brasov va ofera transport gratuit prin curier, oriunde in tara si indiferent care va fi valoarea comenzii dumneavoastra online. Asadar, lectura placuta!