cos cadou Green Christmas 1

În contextul în care tot mai multe companii din România obișnuiesc să ofere cadouri de Crăciun pentru angajați, colaboratori, parteneri de afaceri și clienți speciali, furnizorul de coșuri cadou gourmetGIFT.ro derulează o campanie prin care susține în mod activ protejarea mediului înconjurător.

Conceptul Green Christmas vizează pe de o parte comunicarea importanței acțiunii pentru diminuarea poluării, iar pe de altă parte implicarea directă în susținerea cauzei, printr-o campanie de plantare a cel puțin 10.000 de copaci, programată a se desfășura în primăvara anului 2024. În funcție de volumul de livrări de cosuri cadou Craciun în acest sezon, numărul de copaci plantați poate fi suplimentat.

Companiile care comandă pachete cadou gourmet în perioada noiembrie – decembrie 2023 de pe gourmetGIFT.ro se pot alătura demersului. Susținerea efectivă a campaniei prin prisma comenzilor plasate va fi comunicată și destinatarilor finali ai cadourilor. La solicitarea clienților, pe fiecare coș cadou se va aplica o etichetă autocolantă cu mesajul “cadou prietenos cu mediul” și mențiunea “Cel care v-a oferit acest cadou a ajutat la plantarea unui pom!”.

Citeste si:  Mai sunt doar 2 zile pana la Gala Premiilor eCommerce 2010!

În acest mod, companiile își pot valida principiile de responsabilitate socială corporativă prin asocierea cu un furnizor implicat într-un proiect sustenabil, care acționează pentru protejarea mediului înconjurător și implicit o comunităților din România.

“Mecanismul campaniei noastre, adresate în mod special firmelor, este foarte simplu: cumperi cadouri de Crăciun de la gourmetGIFT.ro și ajuți natura, arăți că îți pasă de mediul înconjurător și implicit de oameni – de noi toți și de familiile noastre, care trăim în acest mediu, ne bucurăm de resurse și avem responsabilitatea folosirii lor în mod sustenabil. Spunem mereu că în spatele companiilor de succes sunt echipe care acționează cu entuziasm. Din respect față de toți oamenii și față de natură, ne propunem să ne implicăm pe termen lung în susținerea unei cauze de actualitate, de maximă importanță pentru viitor. Companiile trebuie să fie un model de urmat în societate, iar investiția în sustenabilitate este o atitudine care va oferi generațiilor următoare un mediu înconjurător cât mai verde”, a explicat Floriana Tiron, fondatorul gourmetGIFT.ro.

Citeste si:  Reduceri pentru iubitorii de carte engleza

Realitatea este că, la fel ca cele mai multe activități pe care le realizăm, oferirea de cadouri de Crăciun aduce la pachet și problema generării de ambalaje, alături de poluarea determinată de transportul produselor. Producătorii și distribuitorii nu au ajuns încă la standardele ideale de sustenabilitate, însă gourmetGIFT.ro caută să selecteze variante cât mai prietenoase cu mediul înconjurător, în spiritul trendului promovat de altfel ca o prioritate în Uniunea Europeană.

Cu 15 ani de experiență în domeniul coșurilor cadou gourmet și în mod special pe segmentul de cadouri corporate, gourmetGIFT.ro se poziționează ca o companie de cadouri responsabilă, dinamică, modernă, care se va concentra tot mai puternic pe proiecte sustenabile. Obiectivul este acela de a compensa efectele nedorite pe care activitatea societății moderne le determină asupra naturii.

Green Christmas la gourmetGIFT.ro înseamnă un Crăciun cu bucurie și pentru oameni, și pentru natură. Mai puțină poluare, mai multă responsabilitate inclusiv în activitatea economică. Sezonul 2023 poate aduce cadouri de Crăciun cu dublă semnificație – bucuria destinatarului și bucuria naturii.

Citeste si:  Curs autorizat CNFPA: Management de Proiect pentru Fonduri Structurale

Cu un portofoliu amplu de clienți companii din diverse domenii de activitate economică, dar cu adresare și către publicul de retail prin intermediul magazinului online gourmetGIFT.ro, comerciantul specializat în coșuri cadou gourmet este printre cele mai importante firme de profil din România, din punct de vedere al cifrei de afaceri anuale, dar și al experienței pe piața de specialitate. Printre soluțiile inovatoare promovate de gourmetGIFT.ro în cazul cadourilor corporate se numără comenzile cu livrare la adrese multiple, personalizarea avansată a pachetelor cadou și, iată, alternativa unor daruri cu etichetă verde – un coș cadou oferit, un copac plantat.