De Sarbatori, alege colinde si muzica buna de pe www.libris.ro !

Peste 1.800 de albume muzicale pentru toate varstele si de toate genurile, va asteapta acum in cea mai de incredere librarie online din Romania: Libris.ro !

Sarbatorile de iarna inseamna colinde, daruri pentru cei dragi, bucuria de a darui, petreceri de zilele onomastice din aceasta perioada.

Ofera cuiva apropiat un CD cu colinde din categoria Muzica Romaneasca si cu siguranta gestul tau va aduce incantare si bucurie. Colinde si cantece din Ardeal ( producator Libris Brasov),  colinde cu Stefan Hrusca, cu tenori celebri, cu Dumitru Farcas, Fuego, Corul Ave Musica, cvintetul brasovean Anatoly, Lucia Potra, Florin Sasarman, Daniel Rosalim, cantece de Craciun cu Andre Rieu etc.

Pentru zilele in care sunt sarbatoriti cei cu nume de sfinti: Sf. Stefan, Sf.Vasile, Grigore si Ioan, poti alege de pe www.libris.ro albume cu muzica de petrecere sau cantece populare: Irina Loghin, Ovidiu P. Somes, Dragan Munteanu, Alexandru Pugna, Tavi Balascau, Maria si Mihai Nemes, Fratii Petreus, Stelele Muzicii Romanesti, Ioana Radu sau Dumitru Dobrican. CD-urile muzicale de pe Libris.ro au preturi cuprinse intre 4.91 lei (Colinde cu “Clubul vedetelor din Cluj) si 82 de lei ( dublu DVD cu Clari Halevy).

Citeste si:  50% reducere la peste 2000 de titluri de carte

Daca in cosul de cumparaturi al librariei online Libris asezati produse de 30 de lei minim veti beneficia de transport gratuit prin curier rapid, oriunde in tara. Din respect pentru toti clientii nostri!

Nici de muzica pentru copii nu am uitat! Pe site-ul Libris gasiti multe “cutiute muzicale” cu cantecele adaptate special pentru copii. La acestea se adauga si CD-urile cu cele mai frumoase si cunoscute povesti si povestiri.