Ne bucuram sa anuntam iubitorii de carte si muzica ca in luna august 2016 toate productiile Libris Editorial, aflate pe site-ul www.libris.ro, beneficiaza de un discount de 30% !

Acaesta promotie este valabila la 222 de titluri, albume muzicale si DVd-uri produse de Libris Brasov. Pentru a va familiariza cu continutul acestor productii editoriale si muzicale, libraria online Libris Brasov va ofera posibilitatea sa rasfoiti virtual cateva pagini din cartile publicate, sa aflati detalii despre autor si subiectul tratat de acesta, sa vizualizati titlurile melodiilor de pe albume si sa alegeti produsele dorite in functie de preferintele dumneavoastra.

Intr-o lume globalizata si multiculturala, Casa de Productii Libris Brasov este proiectul prin care Libris sustine afirmarea si consolidarea identitatilor cultural-artistice specifice, dar si promovarea traditiilor folclorice  romanesti.

Libris va recomanda DVD-ul “Religia ca recurs la pace”, autori: Parintele Constantin Necula si jurnalista franceza de origine romana, Iulia Badea Gueritee. Este un material realizat in urma conferintei cu acelasi titlu, desfasurata la Brasov, in cadrul Targului International de Carte si Muzica organizat de Asociatia Culturala Libris. Urmarind interviurile de pe acest DVD veti afla opinii pertinente privind comunitatile musulmane, veti asculta cateva teorii despre diferentierea credintei de fanatism, teorii despre pace, despre salvarea noastra prin propagarea pacii ºi a adevaratelor valori spirituale.

Citeste si:  Sondaj startups.ro: Investitorii privati si bancile - la egalitate in preferintele antreprenorilor pentru finantarea unui start-up. Pe primul loc - economiile personale.

DVD-ul este produs de Libris Brasov si in luna august are pe site pretul de 17,50 lei. Ramanand in aceeasi sfera a productiilor Libris, va recomandam si filmul de dezvoltare personala “Traieste-ti visul”, realizat in Statele Unite ale Americii de dr.Dragos Bratasanu. In filmul sau, Dragos Bratasanu a adus laolalta lideri de la NASA, staruri rock, scriitori celebri, antreprenori din Silicon Valley, inventatorii celebrului brand Angry Birds, pentru a impartasi cum au reusit ei sa-si descopere adevarata pasiune si sa o transforme cu succes in realitate. Un DVD de 53 de minute, la un pret excelent, pe care nu ai cum sa il ratezi daca doresti sa schimbi in bine viata ta, incepand chiar de acum.

Din respect pentru clientii sai si pentru orice pasionat de lectura si muzica, firma Libris ofera transport gratuit prin curier, oriunde in tara, indiferent de valoarea comenzii plasata online pe www.libris.ro.