Este bine stiut ca igiena si curatenia sunt foarte importante pentru sanatatea oricarei afaceri din domeniul alimentatiei publice.

In primavara aceasta, intre 14 si 17 aprilie, va avea loc Cleaning Show, evenimentul anului in domeniul curateniei profesionale, primul din Romania din aceasta industrie.

Cele mai noi solutii pentru curatare si igienizare a brandurilor renumite din domeniu se vor intrece la Cleaning Show in a-si demonstra eficienta.Cleaning Show

Acest eveniment va reprezenta timp de patru zile locul ideal de intalnire si stabilire de contacte al firmelor importatoare, distribuitoare si prestatoare de servicii din domeniul curateniei cu alti specialisti din domeniu, clienti si potentiali clienti ai acestora. La Cleaning Show vor fi expuse echipamente, produse si servicii pentru curatenia si intretinerea profesionala, masini si accesorii pentru curatatorii chimice si spalatorii, produse pentru igiena si uz sanitar, precum si echipamente, produse pentru curatenia domestica.

Dupa cum sugereaza si numele, atmosfera va fi animata de numeroase demonstratii si show-uri antrenante – concursurile Formula 1 a echipamentelor de curatat, Miss Cleaning Show 2010, Best Team Cleaning Show 2010 si o tombola pentru vizitatori care se vor desfasura pe intreaga perioada a expozitiei in zona dedicata demonstratiilor.

Citeste si:  Vila Evergren Predeal - noul website

Targurile specializate reprezinta in continuare un instrument eficient de promovare. Intalnirea directa a furnizorilor, prestatorilor si beneficiarilor de solutii de curatenie si igienizare duce la o mai buna intelegere a pietei de profil, obtinerea unui feed-back imediat.

Va invitam la Cleaning Show pentru a va pune la curent cu tendintele si solutiile aceastei activitati esentiale sanatatii domeniului HORECA pentru eficientizarea luptei cu murdaria si microorganismele. Va asteptam!

www.cleaningshow.ro
14 – 17 aprilie 2010
Complexul Expozitional Romexpo

 

***

EUROEXPO Trade Fairs este unul din liderii de piata in domeniul organizarii si productiei de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Cu o activitate dublata de o experienta de 7 ani pe piata evenimentelor, EUROEXPO Trade Fairs se bucura de o echipa tanara, profesionista si extrem de creativa care contribuie an de an la succesul unora dintre cele mai importante targuri si expozitii din Romania: ADVERTISING SHOW, KIDEX, LUXURY SHOW, FLEXO SHOW si PRINT SHOW.

Credem in: clientii nostri, echipa noastra, creativitate, profesionalism, entuziasm si… povesti care pot prinde viata. Si pentru ca suntem profesionisti pana in varful degetelor, iar atentia la detalii ne caracterizeaza, ne place sa cream evenimente deosebite, pe masura si gustul fiecarui client in parte.

Citeste si:  Descoperiti cadourile ideale, pe Libris.ro

EUROEXPO Trade Fairs dispune de resurse creative, care au transformat in timp foarte scurt compania intr-un furnizor recunoscut de servicii de calitate in domeniul targurilor, expozitiilor si evenimentelor de pe piata romaneasca.