Persoanele care locuiesc in Anglia sau care isi petrec vacantele si concediile aici, vor uneori sa isi ia si animalele de companie cu ele, motiv pentru care trebuie urmate toate conditiile impuse de statul englez si trebuie gasita cea mai buna solutie pentru transport. Specialistii de la transportcaini.ro ofera mai multe informatii cu privire la avantajele obtinute din colaborarea cu firmele de transport caini.

Conditii optime de transportul cainilor

Cainii sunt transportati in cele mai bune conditii, deoarece echipa care se ocupa de transport are experienta in sensul acesta si este formata din specialisti. Proprietarul animalului de companie nu trebuie sa isi faca griji cu privire la confortul acestora, deoarece se va afla pe maini bune pana la destinatie.

Una dintre conditiile de baza este mediul optim de transport. In avion, cainele este stresat, in primul rand, pentru ca nu are voie sa calatoreasca alaturi de stapanul sau si trebuie sa stea in cusca lor speciala alaturi de bagaje.

Citeste si:  Livrare flori Bucuresti

O alta problema in timpul transportului este legata de faptul ca in cala temperaturile pot sa fie foarte ridicate sau foarte scazute, ceea ce va duce la disconfort termic. Un animal de companie transportat astfel poate fi traumatizat.

Cele mai bune informatii pot fi obtinute de la firme transport caini

Apeland la o firma pentru transport caini, proprietarul beneficiaza de toate informatiile de care are nevoie pentru a obtine actele necesare pentru calatorie. Printre conditiile de baza pentru transportul cainilor in Anglia se numara:

  • existenta unui microcip inregistrat;
  • vaccinul antirabic facut cu cel putin 21 de zile inainte de transport, dar nu mai vechi de un an;
  • pasaport cu avizul medicului veterinar, obtinut de la medici veterinari care au autorizatie sa ofere un astfel de document;
  • conditii optime de transport;
  • deparazitare interna si externa cu 24 de ore inainte de transportul animalelor de companie.

Economie de timp

Apeland la o firma specializata in transportul cainilor se obtine o mare economie de timp. Proprietarul nu mai trebuie sa calatoreasca cu autocarul pentru a transporta cainele in conditii relativ optime si nici cu masina proprie pentru a asigura cainelui un transport confortabil, deoarece acesta se va afla la firma de transport pe cele mai bune maini.

Citeste si:  Leul se prabuseste; ce firme ar putea ajunge in pericol sa il urmeze?

Conditii speciale de transport

Cainii mari au nevoie de alte conditii, comparativ cu cei mici si sunt mult mai greu de transportat. Asistenta este de apreciat, deoarece siguranta generala a animalului de companie este pe primul loc.

Bineinteles ca un ciobanesc este mai greu de transportat decat un pekinez, pe bancheta din spate a masinii sau pana la aeroport, in cusca sa speciala. Dimensiunile unei custi speciale pentru un ciobanesc sunt considerabile si cusca nu va intra intr-o masina normala. Asezarea acestuia pe bancheta din spate presupune ca nimeni altcineva nu va mai avea loc langa patruped, iar solutia cu plasarea in portbagaj este inconfortabila pentru caine, deoarece va sta in caldura, inghesuit. Cu ajutorul unei firme care se ocupa de transport caini, aceasta problema este eliminata din start.

Acestor avantaje principalele pentru care se recomanda colaborarea cu o firma specializata in transportul cainilor, li se mai adauga costurile care, raportate la beneficii, sunt rezonabile.

Citeste si:  Reduceri pentru iubitorii de carte engleza