Nu ai timp sa ajungi in librarii, insa adori sa lenevesti in week-end cu o carte buna in mana ?

Libris Brasov are pentru tine cea mai potrivita solutie: intra pe site-ul www.libris.ro in week-end-ul 17-19 iunie si comanda online cartile tale preferate de la Editura Litera, care va avea reduceri de minim 35% la toate titlurile aflate in stoc.

Pentru ca week-end-ul tau sa fie cu adevarat frumos in compania cartilor, ne luam angajamentul sa iti livram gratuit prin curier comanda, indiferent de localitatea din tara in care te afli. Libris.ro este in prezent singurul magazin online din Romania care ofera transport gratuit clientilor sai, fara sa existe un plafon minim la valoarea comenzii !

Dorinta ta de a citi si de a te informa va fi pe deplin satisfacuta, deoarece editura Litera cuprinde o gama foarte diversa de titluri, din domenii la fel de variate: titluri nonfictiune, nutritie si sanatate, parenting, retete, frumusete, carti romantice etc.

Citeste si:  Libris ofera reduceri substantiale la 300 de titluri ale editurii Humanitas

Reducerile de la editura Litera se aplica la toate cele 2000 de titluri aflate in libraria noastra online: la carti de literatura pentru adulti, adolescenti si copii, la enciclopedii pentru cei mari, atlase sau dictionare. Infiintata in anul 1989, Litera este una dintre cele mai mari edituri din tara noastra, cu peste 4.000 de titluri publicate, intr-un tiraj de aproape 46.000.000 de exemplare tiparite.

Te asteptam de vineri si pana duminica inclusiv sa vizitezi magazinul virtual Libris.ro pentru a nu pierde reducerile de pret ale cartilor de la editura Litera ! Spor la citit !