Carti de calitate de la Libris, la preturi de jumatate.

Libris Brasov te provoaca la lectura ! Acceseaza pagina web www.libris.ro in data de 22 iunie si vei beneficia de 50% reducere la peste 2000 de titluri de carti.

Unele dintre cele mai apreciate edituri din Romania vin cu aceasta reducere la jumatate din pretul cartilor aflate in libraria online libris.ro. Este vorba de editurile Rao, Humanitas, Litera si Mix. Rao ofera cititorilor interesati o mare varietate de carti pentru copii, beletristica, stiinte umaniste, biografii, memorii si jurnale, carti de cultura generala, dar si ghiduri si harti de vacanta (si nu numai). Editura Humanitas ne ofera spre lectura volumele unor autori celebri, tradusi in zeci de limbi: Paulo Coelho, Eric Emmanuel Schmitt sau Elizabeth Gilbert.

La reducerile de carti romanesti, aceeasi cunoscuta editura publica si promoveaza autori romani foarte bine cotati: Mircea Eliade, Andrei Plesu, Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Ioana Parvulescu si multi altii. La editura mentionata cele mai multe titluri acopera domeniul belestristicii (peste 500 de carti pe site-ul Libris.ro), urmeaza publicatii din stiintele umaniste si cartile din categoria biografii, memorii si jurnale. Editura Mix dispune in magazinul nostru virtual de peste 100 de titluri. Gasiti acum carti de spiritualitate, care sunt urmate in oferta de lucrari din sanatate, hobby-practic si afaceri-economie.

Nu in ultimul rand, Libris.ro va recomanda sa nu ratati reducerile de pret ale aparitiilor editoriale de la Litera, o editura care s-a remarcat de-a lungul anilor printr-o selectie de titluri nonfictiune, nutritie si sanatate, parenting, carti de gastronomie, frumusete, dar si prin colectiile de carti romantice.

Minunata lume a lecturii este sustinuta de libraria virtuala libris.ro, care din anul 2013 ofera tuturor clientilor sai transport gratuit prin curier, oriunde in tara, indiferent de valoarea cumulata a cartilor comandate. Cu asa oferte, sa tot citesti, ca nu te plictisesti.