Libris ofera reduceri substantiale la 300 de titluri de carti Editura Humanitas.

Incepand cu ziua de joi, 7 iulie, cea mai mare librarie online din tara anunta startul unei noi campanii de reduceri de vara, de data aceasta pentru titlurile lansate de editura Humanitas.

O campanie Libris lansata impreuna cu editura Humanitas dedicata iubitorilor de carte

Libris ofera cateva zile de reduceri substantiale pentru iubitorii de carte interesati de titluri aparute de-a lungul anilor la editura Humanitas. Cartile care intra la promotie vor beneficia de reduceri importante incepand cu 65% si pana la 95% din pretul initial al volumelor. Aceasta initiativa continua traditia campaniilor periodice lansate de echipa Libris impreuna cu cele mai mari edituri din tara. Dupa editurile Polirom, Rao, Litera sau Mix, de data aceasta reducerile se concentreaza pe volumele de exceptie Humanitas.

Cele 302 titluri participante la promotie acopera o gama larga de subiecte de interes si stiluri literare astfel incat orice vizitator are garantia de a gasi un titlu de interes in oferta speciala care incepe joi, 7 Iulie. Printre autorii ale caror lucrari participa la promotie se numara inclusiv scriitori autohtoni, ale caror lucrari innobileaza si imbogatesc literatura romana moderna sau clasica: Mircea Cartarescu, Neagu Djuvara, Plesu, Liiceanu, Cioran, Boia.

Citeste si:  Avangarde Forest anunta ultimele 4 vile disponibile in complexul rezidential

In promotie sunt incluse si volume semnate de importanti autori de talie internationala: Kundera, Mario Vargas Ilosa sau Thoms Man. Preturile celor 302 titluri pornesc de la suma minima de 1.65 lei.

Vara promotiilor pe Libris.ro

Echipa Libris este in totalitate dedicata iubitorilor de carte care cauta sa profite de vacanta pentru a se bucura de autorii preferati si literatura de cea mai buna calitate. Astfel, in perioada lunilor de vara, cea mai mare librarie online din Romania lanseaza aproape saptamanal campanii de reduceri pentru editurile de renume din tara.

Alaturi de redurerile la Humanitas Fiction, pana in acest moment au fost desfasurate cu succes campanii pentru titlurile lansate de editurile Mix, Rao, Polirom sau Litera dar si pentru autori consacrati cu mii de volume, beneficiind de reduceri speciale de pana la 95%.

Pentru cititorii fideli Libris.ro continua vara aceasta seria campaniilor promotionale dedicate iubitorilor de carte.

Despre Libris.ro Libris.ro este diviza online a Libris SRL, societate cu peste 25 de ani de experienta in domeniul distributiei de carte. Este cea mai mare librarie online din Romania si se implica activ in campanii de responsabilitate sociala inclusiv colaborari cu organizatia Salvati Copiii si donatii catre fundatii umanitare. Vizitatorii Libris.ro pot alege din peste 120.000 de volume in limba romana sau engleza si beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Citeste si:  Curs autorizat CNFPA: Management de Proiect pentru Fonduri Structurale