7Xq9kjukuvcx7bf

In mediul constructiilor si industrial, siguranta angajatilor este o misiune vitala, iar echipamentele de protectie joaca un rol crucial in asigurarea unui mediu de lucru sigur. In aceste domenii, unde riscurile sunt diverse si solicitarile sunt intense, investitia in siguranta, respective in echipamente de protectie personala reprezinta un imperativ.

Stim ca mediul constructiilor si industriei pot fi imprevizibile si extrem de solicitante, dar credem cu tarie ca riscurile si accidentele de munca pot fi reduse la minimum prin colaborare, instruire si utilizarea echipamentelor de protective adecvate. Fiecare angajat merita sa se intoarca acasa in siguranta la familie si cei dragi, iar noi suntem hotarati sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a face acest lucru o realitate.

In siguranta, alaturi de fiecare dintre voi: Va punem la dispozitie echipamente de protectie si imbracaminte si incaltaminte de siguranta, la cele mai inalte standard de calitate!

Iata, printre altele ce echipamente de protective personala gasiti la SafetyOne:

Citeste si:  195 de zile de antreprenoriat in timp real

Casca de protectie: o casca de protectie solida si bine fixata este fundamentala pentru protejarea capului impotriva caderii obiectelor sau lovirilor, in special in medii de lucru grele, precum constructiile, unde mereu exista riscul de lovire sau cadere a unui obiect greu

Protectia ochilor: fie ca vorbim de ochelari de protective sau viziere, echipamentele pentru protectia ochilor protejeaza ochii de particule, scantei, substante chimice si alte pericole ce pot provoca raniri oculare. Protectia ochilor este vitala in activitatile care implica sudura, taierea metalelor sau lucrul cu substante chimice.

Masti de protectie respiratorie: pentru lucratorii expusi la vapori toxici, praf sau substante chimice, mastile de protectie respiratorie asigura o protectie vitala impotriva inhalarii particulelor periculoase.

Manusi de protectie: mainile, unul dintre bunurile cele mai de pret ale unui muncitor, sunt expuse la o varietate de riscuri, de la substante chimice pana la obiecte ascutite sau periculoase. Manusile de protectie pot preveni raniri, arsuri sau expunerea la substante periculoase.

Citeste si:  Cumpara incaltaminte masculina de la GiAnni Shoes

Protectie auditiva: expunerea la zgomote puternice poate provoca daune auditive ireversibile. Echipamentul de protectie auditiva, fie ca vorbim de dopuri sau casti antifonice, ajuta la reducerea riscului de pierdere a auzului.

Protectie impotriva caderii: lucratorii care desfasoara activitati la inaltime trebuie sa fie echipati cu seturi anticadere, harnasamente, centuri de siguranta, corzi si alte echipamente adecvate pentru lucrul la inaltime care sa previna caderea si sa asigure stabilitatea.

Parteneriat pentru oportunitate: serviciul nostru de Achizitii prin Unitate Protejata – Transformam taxa in investitie

Prin intermediul SafetyOne, va puteti echipa muncitorii achizitionand echipamente de protectie prin unitate protejata! Daca aveti mai mult de 50 de angajati dar nu reusiti sa respectati dispozitia legala privind cerinta de angajare a persoanelor cu handicap intr-o proportie minima de 4%, aveti posibilitatea sa alegeti o alternativa in conformitate cu prevederile legale. Achizitionand echipamente de lucru prin unitate protejata de la SafetyOne, puteti beneficia de 50% din taxa impusa de statul roman pentru fondul de handicap. Nu lasati aceasta taxa sa fie doar o cheltuiala obligatorie. Alegeti sa o transformati intr-o investitie strategica, care poate aduce beneficii multiple pe termen lung. Achizitionarea echipamentelor de protectie prin intermediul unei unitati protejate nu doar ca va protejeaza forta de munca si contribuie la mentinerea unui mediu de lucru sigur, dar sprijina in acelasi timp initiativele de incluziune sociala si sustine o cauza nobila.

Citeste si:  Sondaj startups.ro: Investitorii privati si bancile - la egalitate in preferintele antreprenorilor pentru finantarea unui start-up. Pe primul loc - economiile personale.