Avand in vedere faptul ca numarul turistilor care viziteaza Romania este in continua crestere, piata inchirierilor auto din Bucuresti este una care se dezvolta pe zi ce trece. Zilnic sute de client inchiriaza masini pentru rezolvarea anumitor probleme legate de transport dar si pentru cateva zile de vacanta petrecute in Romania. Ofertele de rent a car daca nimeresti compania care trebuie sunt cat se poate de avantajoase si mai ales economice, daca vei respecta si cateva sfaturi pe care ti le ofera specialistii, vei avea parte de cea mai buna variant, de un pret correct si de masini noi si bine intretinute. In continuare o sa va prezentam cu ajutorul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro cateva sfaturi utile pe care merita sa le luati in calcul mai ales daca va aflati la prima inchiriere.

La ce se refera un serviciu de inchirieri auto Bucuresti?

Un serviciu de rent a car presupune inchirierea unei masini pe o perioada determinate de timp, aceasta este de minim 3 zile in cazul majoritatii companiilor si poate ajunge la cateva luni in functie de solicitarile clientilor. O masina se poate inchiria de la o astfel de companie atat cu cat si fara sofer. Marea majoritate a comenzilor pentru inchirierea de masini vin din mediul online, aici fiind prezente mai toate companiile de profil. Dup ace ati ales agentia care se incadreaza in cerintele dumneavoastra urmeaza sa stability detaliile de livrare a masinii precum si datele de predare, pe toata perioada cat veti avea masina in posesie sunteti responsabili de starea acesteia.

Citeste si:  Cainele la volan

Care sunt actele necesare pentru a putea inchiria o masina?

In primul rand cel care solicita inchirierea unei masini va trebuii sa detina un permis de conducere de minim 2 ani de zile sis a poata face dovada ca poate achita contravaloarea zilelor de inchiriere. In alta ordine de idei va trebuii sa luati in calcul metoda de plata agreata de compania de inchirieri auto Bucuresti , plata se poate face in numerar la unele societati cum este si Rent-a-car-otopeni.ro sau va trebuii sa detineti un card de credit sau de debit dupa caz si politica fiecarei companii de rent a car.

Ce si cat trebuie sa platiti?

Va trebuii sa va faceti un calcul in functie de numarul zilelor de inchiriere, trebuie sa stiti ca cu cat perioada va fi una mai lunga cu atat pretul va fi unul mai mic. De obicei preturile pentru inchirierea masinilor sunt exprimate in euro si acopera fiecare zi de inchiriere, de exemplu daca doriti sa inchiriati o masina pe 10 zile, iar costul acesteia va fi de 20 de euro pe zi, va trebuii sa inmultiti numarul zilelor de inchiriere cu pretul pe zi al masinii. De asemenea pe langa acest cost va mai trebuii luata in calcul si garantia, valoarea acesteia osciland in functie de modelul si clasa masinii pe care o veti alege. Cu cat masina inchiriata se afla intr-o clasa superioara cu atat valoarea garantiei dar si a tarifului va creste. In pretul pe care il veti platii se afla incluse toate taxele dar si asigurarile masinii.

Citeste si:  Topul celor mai nepotrivite masini pentru oras

Predarea si preluarea masinii pe care ati inchiriat-o.

In functie de locatia in care aveti nevoie de o masina, va trebuii sa cautati o agentie din zona respectiva. De exemplu daca aterizati in aeroportul international Henri Coanda, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pot fi o alegere cat se poate de bina, acestia va pot livra masina pe care o inchiriati direct acolo. De asemenea ei pot fi o alegere buna si pentru cei care doresc sa inchirieze o masina in capitala, livrarea se poate face in orice sector din Bucuresti. In functie de solicitarile clientului la fel se intampla si cu preluarea masinii, aceasta poate fi facuta la domiciliul clientului sau in aeroport.

Limita de km pentru masina inchiriata

Inainte de a inchiria o masina, trebuie sa tineti seama si de km pe care ii aveti inclusi in pret, multe companii va ofera maxim 100 de km pe zi in functie de perioada de inchiriere, dupa depasirea acestei limite, veti fi tarifati suplimentar, asadar este bine sa alegeti o companie de inchirieri auto Bucuresti care va ofera masini fara o anumita limita de km.

Citeste si:  Hyundai Sonata castiga premiul `Alegerea soferilor` pentru cel mai bun Sedan de familie

Ce se intampla daca aveti un eveniment cu masina?

In situatia in care sunteti implicat intr-un eveniment rutier cu masina pe care urmeaza sa o inchiriati, in functie de valoarea prejudiciului vi se va retine o parte din garantie sau in cel mai rau caz toata garantia. Pentru e evita o astfel de situatie, puteti semna un contract cu o companie de inchirieri auto cum este si cazul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro in care sa aveti inclusa raspunderea zero in cazul unui eveniment rutier. La ei puteti incheia o asigurare full care sa va scuteasca de raspundere.

De unde va puteti inchiria masinile la un tarif accesibil?

Daca va aflati pentru prima data in fata unui serviciu de inchirieri auto in Bucuresti, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pot fi alegerea dumneavoastra ideala, cu masini de foarte buna calitate la preturi cat se poate de accesibile. Flota de care acestia dispun este una cat se poate de generoasa, puteti inchiria masini de la clasa economica si pana la modele din gama de lux ideale pentru intalniri de afaceri sau pentru o calatorie in vacanta.