Atunci cand masina personala nu mai vrea sa functioneze bine, reactiile pot sa fie extrem de diverse de la sofer la sofer. Unii sunt calmi, insa suparati, altii sunt iritati in timp ce altii sunt de-a dreptul nervosi.

Daca nu vrei sa faci risipa de nervi, atunci cand ti se strica masina si este in service, poti apela la un rent a car. Chiar daca in trecut serviciile de rent a car erau destul de costisitoare, astazi este mult mai ieftin sa te bucuri de o masina de inchiriat. Vei descoperi servicii de inchirieri auto Otopeni sau Bucuresti si de asemenea, o multime de astfel de servicii in provincie, mai ales in jurul aeroporturilor.

Multe dintre companiile care le ofera, cum ar fi www.kamoauto.ro, asigura masini de inchiriat de foarte buna calitate si preturi bune.

Ce inseamna preturi bune?

Pretul unei masini de inchiriat poate sa inceapa de la doar cateva zeci de lei pe zi si poate sa ajunga la cateva zeci de euro. Cert este ca, daca ai nevoie de masina pentru cateva zile nu vei scoate o multime de bani din buzunar si iti vei pastra flexibilitatea de care ai nevoie pentru a merge la munca, la cumparaturi sau pentru a te plimba dintr-o parte in alta a tarii.

Citeste si:  Ce culori sunt la moda in industria auto

Ce avantaje ai atunci cand inchiriezi o masina?

Primul avantaj este cel evident: poti sa te bucuri de masina in timp ce masina ta este stricata. Un al doilea avantaj este faptul ca poti achizitiona orice tip de masina, in asa fel incat sa testezi acele modele care ti-au cazut cu tronc si care iti plac foarte mult.

Chiar si atunci cand vrei sa achizitionezi o masina noua, inchirierea ei inainte de a face achizitia poate sa fie o decizie inteleapta. In felul acesta poti sa descoperi daca se conduce bine, daca iti place si daca ti se potriveste.

Unde gasesti cele mai bune masini de inchiriat?

Daca vrei o diversitate mare, este bine sa cauti inchirieri auto Otopeni sau in apropierea aeroporturilor. Aici concurenta este foarte mare iar preturile solicitate de companiile care inchiriaza sunt foarte bune. De asemenea, un avantaj mare al companiilor de langa aeroporturi este faptul ca au flota destul de mare in asa fel incat sa poti alege o masina care sa iti fie 100% pe plac.

Citeste si:  Cel mai bun motor nou al anului 2006

In momentul in care alegi sa inchiriezi o masina asigura-te ca:

  • Are un depozit decent, care nu iti baga prea tare mana in buzunar. Chiar daca banii pe depozit iti sunt inapoiati, este bine sa tii cont de valoarea lor, mai ales daca nu ai un buget nelimitat;
  • Este ok din punct de vedere estetic. Analizeaz-o in asa fel incat sa nu existe niciun fel de zgarietura asupra masinii, deoarece daca exista, s-ar putea ca la sfarsitul perioadei de inchiriere sa fii bun de plata.
  • Este dotata cu tot ceea ce ai nevoie si este suficient de spatioasa. Daca tot inchiriezi o masina, incearca sa faci in asa fel incat sa fie cat mai confortabila.