Vrei sa emigrezi… in zona afacerilor? Pentru inceput poti incepe un business cu care mergi direct la tinta, adica o franciza. Si cum sectorul serviciilor este in plina expansiune iti recomandam “Alo Canada”, o franciza destinata emigrantilor. Este vorba despre servicii complete si complexe de asistenta a romanilor care vor sa emigreze catre SUA si Canada.

Aceasta franciza ofera clientilor sai o gama diversificata de servicii, pornind de la asistenta in obtinerea tuturor tipurilor de vize (de emigrare, turistice, de munca, de studiu etc.), in solutionarea litigiilor, respectiv a arbitrajelor, asistenta legala si contabila pentru infiintarea de firme romano-canadiene, pana la asistenta la ajungerea in Canada etc.

In cazul in care vrei sa devii partener francizat “ALO Canada”, pentru operarea unui birou de consultanta ai nevoie de o invesitie totala initiala de 13.000 de euro, din care taxa de intrare in reteaua de franciza reprezinta 10.000 de euro, iar costurile de amenajare, aproximativ 3.000 euro.

Echipa ALO Canada este compusa din consultanti si avocati, specializati in legislatia din Romania, traducatori autorizati si evaluatori imobiliari, care pot oferi orice serviciu legat de pregatirea proiectului de emigrare. Totodata, pot inainta autoritatilor straine dosarul de emigrare, luand cele mai bune decizii pentru viitorul clientului.

Citeste si:  Diamantele asigura o investitie de succes

In prezent, birourile de consultanta ALO Canada functioneaza in doua unitati, in regim propriu, localizate in Bucuresti si Cluj Napoca si o reprezentanta care functioneaza in sistem de franciza in Timisoara. Momentan, aceasta franciza isi propune identificarea de potentiali parteneri francizati la nivelul tututor judetelor tarii si care sa asigure expansiunea teritoriala a serviciilor sale.

Mentionam ca francizorul ofera know-how-ul necesar in demararea si derularea afacerii si baza de lucru (clienti, peste 20.000 de persoane inscrise). De asemenea, beneficiezi de intregul material necesar (formulare, documente), toate cunostintele necesare in domeniu prin legatura cu biroul mama si de posibilitatea colaborarii cu Ambasada sau Consultatul si cadrul legal necesar desfasurii activitatii, prin consultantul membru in Societatea Canadiana de Consultanti in Emigrare. Mai multe detalii despre concept puteti obtine de la CHR Consulting.

Autor: Nicoleta Margineanu