glory hotel

Municipiul de reședință al județului Bihor, Oradea este un oraș important pe harta economică a României. Astfel, pe lângă turismul în scop personal (există o mulțime de obiective turistice și o zonă extrem de frumoasă în împrejurimile orașului), în Oradea se consemnează un volum consistent al turismului de afaceri.

Călătoriile în scop profesional au nevoi clare – confort, servicii sigure și complete, flexibilitate în managementul rezervărilor. De asemenea, hotelurile alese pentru astfel de călătorii de business trebuie să fie bine localizate față de toate punctele de interes din oraș, dar și față de aeroport.

În Oradea, un hotel nou în sectorul ospitalității este Glory Hotel Oradea, unitate care abordează inclusiv turismul de business, validând toate cerințele expuse mai sus. Situat aproape de centru, mall, dar și zone cu restaurante și clădiri administrative, Glory Hotel este bine poziționat în Oradea. De la această unitate turistică se poate ajunge rapid inclusiv la aeroportul din Oradea.

Încadrat la categoria de 4 stele, Glory Hotel a anunțat o politică de prețuri avantajoasă, dovadă fiind numărul mare de rezervări din primele luni de activitate. Acestea s-au concretizat și în foarte multe recenzii pozitive în surse de încredere în turismul online – cel mai mare portal de rezervări turistice, booking.com, și cel mai mare motor de căutare, Google. În urma cazării la Glory Hotel din Oradea, cei mai mulți turiști au oferit note aproape de maxim pentru toate elementele analizate, rezultând calificative precum Excelent și Fabulos.

Glory Hotel Oradea se remarcă printr-un concept original, punctând inclusiv la capitolul de facilități de tip wellness- spa. Astfel, oaspeții hotelului au posibilitatea de a se caza în camere de hotel dotate cu saune private, saune umede și uscate. Glory Hotel este astfel primul hotel din România care oferă saune direct în camerele de hotel, asigurând intimitate maximă în utilizarea acestora și deci un plus consistent de confort.

“O senzație de wellness și relaxare completă fără a ieși măcar din cameră! Camerele sunt dotate cu saune umede și uscate. O saună în cameră oferă confort suplimentar în timpul sejurului, city break sau al călătoriei romantice. Sanctuarul dumneavoastră privat situat aproape de centrul orașului vă așteaptă!”, subliniază reprezentanții Glory Hotel Oradea.

Dotat la cele mai înalte standarde, Glory Hotel impresionează prin design, dar și prin facilități și servicii. Oaspeții au la dispoziție parcare supravegheată video non stop. Rezervările se pot realiza online pe website-ul oficial www.gloryhotel.ro, dar și la numărul de telefon 0748 780 488.

Glory Hotel este adesat atât celor care călătoresc în scop de afaceri, cât și turiștilor care vin în vacanță în Oradea, pentru a descoperi orașul și împrejurimile. Hotelul este ideal inclusiv pentru cupluri (chiar și pentru vacanțe romantice), pentru familii cu copii, precum și pentru grupuri de prieteni. Un city break în Oradea? Iată o variantă interesantă de călătorie urbană în România, la preț accesibil pentru cazare la acest hotel din Oradea.