Presedintele si asociatii sai au de dat unele explicatii in timp ce in sanul Twitter concedierile sunt din ce in ce mai numeroase.
Luni a fost deschis in Statele Unite ale Americii un proces major deoarece conducatorii Tesla se afla pe banca acuzatilor. Un actionar minoritar, Richard Tornetta, sugereaza faptul ca acestia din urma nu si-au respectat angajamentele si i-au acordat o remuneratie prea generoasa lui Elon Musk in 2018. Acestia din urma au acordat echivalentul a 50 de miliarde de dolari in schimbul gestionarii eficiente a societatii. Initiativa s-a derulat pe o perioada de lunga de zece ani.

Conform revistei de specialitate Forbes, Elon Musk este in ziua de azi unul din cel mai bogati oameni de pe planeta, controland aproximativ 219 miliarde de dolari la 51 de ani ai sai. Imediat dupa il gasim pe Jeff Bezos (Amazon) cu 171 de miliarde de dolari, urmat indeaproape de Bernard Anault care conduce un imperiu de lux in valoare de 158 de miliarde de dolari. Bill Gates ocupa locul patru cu 129 de miliarde de dolari.

Citeste si:  Modelele 4X4 de la Nissan domina piata europeana

Un plan de remuneratie justificat conform apararii

In realitate, se pare ca dosarul se afla in favoarea lui Elon Musk. Inca cum detaliase inca de la debutul acestor probleme, performantele oferite de Tesla au reusit sa deblocheze miliardele atat de asteptate de “cofondator”. Elon Musk se poate lauda cu faptul ca si-a indeplinit o mare parte din obiectivele pe care le-a facut publice la inceput de an.

Astfel, patronul Tesla, care nu trebuie sa isi faca griji pentru organizarea timpului sau liber (transport, concediu, cazare, servicii) va avea multa treaba in continuare. Va trebui sa isi conduca ca si pana acum in mod impecabil compania, sa se asigure ca masinile Tesla ii aduc in continuare profit.

Sursa: https://www.presse-citron.net/elon-musk-trop-paye-justice/