Noul E-Transit Custom 100% electric este succesorul unei furgonete utilitare, una din cele mai vandute din Europa de altfel si intentia sa este aceea de a stimula productia clientilor sai.

Divizia Pro de la Ford a oficializat recent noua camioneta dorita deja de un numar mare de companii europene: E-Transit Custom de noua generatie. Este vorba evident de o noua declinare, 100% electrica a celei mai vandute utilitare din Europa. Un model nou care promite sa faciliteze viata profesionistilor in special, profitand de noile tehnologii pentru a le spori productivitatea si confortul.

Ford E-Transit Custom, utilizatorul electric si conectat

In paralel cu noua generatie de Mustang, americanul Ford oficializeaza noua masina preferata de profesionisti: Transit. Un model nou cu zero emisii care se vrea a fi un amestec de tehnologii de varf, fara sa uitam de conectivitatea bazata pe Cloud precum si actualizarile software-ului Ford Power-Up.

Un nou E-Transit Custom care afiseaza peste o tona (1100 de kilograme) si care este dotat cu o baterie de 74 kWh permitand oferirea a pana la 380 de kilometri de autonomie. Este de patru ori kilometrajul mediu al unui conducator de camioneta de o tona conform datelor colectate in randul clientilor Ford Pro. Vehiculul este compatibil cu incarcarea rapida 125 kW si cabina este dotata cu conectivitate 5G si este posibila transformarea volanului in suport ergonomic pentru tablete si laptopuri. Un nou volan inclinabil este functionalitatea vedeta a pachetului Mobile Office si se poate transforma in suport ergonomic. Un alt avantaj conform Ford: o tableta pentru a scrie cu mai mare usurinta si pentru a face pauza de pranz mai placuta.

Doritorii pot opta pentru un model de 100 kW sau de 160 kW cuplati la 415 Nm. Toate variantele vor fi fabricate de Ford Otosan.

Sursa: https://www.presse-citron.net/ford-devoile-son-utilitaire- electrique-un-smartphone-sur-roues/