An dupa an, SUV-ul cunoaste un success fulgurant pe piata si numerosi sunt conducatorii auto care se lasa sedusi de look-ul sau impunator. In ziua de azi, toti constructorii, chiar si cei mai prestigiosi au introdus in catalogul lor modele de SUV. Vrei sa te plimbi pe sosele la bordul unui SUV fara sa iti faci o gaura in buget? Atunci citeste mai jos lista celor mai ieftine SUV-uri de pe piata in 2021.

Dacia Duster

Lansata in 2021, Dacia Duster de a doua generatie este un SUV fiabil si polivalent cu o lungime de 4,34 metri, un SUV robust. Duster este cel mai ieftin SUV de pe piata la un pret imbatabil de 12 490 de euro. Versiunea Acces se multumeste cu dotarile esentiale. Motoarele pe diesel garanteaza performante bune.

Suzuki Ignis Hybrid

Arborand un look compact si citadin, Suzuki Ignis este dotat cu tehnologia hybrid si cu o generoasa garda la sol de 18 centimetri. Rezultat? Un SUV elegant cu un gabarit de 3,70 metri lungime. La un pret de 14 890 de euro in versiunea Avantage, Suzuki Ignis dispune de jante din otel de 15 inchi si aer conditionat.

Citeste si:  Chinezii vor să lanseze o mașină eșectrică ieftină în Europa

SsangYong Tivoli

Intr-un registru complet diferit, regasim micutul SUV Tivoli, al constructorului sud-coreean SsangYong, nu atat de cunoscut pe soselele europene ca precedentele SUV-uri mentionate. Acest SUV de 4,22 metri lungime beneficiaza de numeroase avantaje: un motor de 1,2 care dezvolta 128 CP la un pret de 15 990 de euro si o garantie a constructorului de 7 ani.

Seat Arona

Iata un model pe care cu siguranta l-ai vazut mai des pe sosele, Seat Arona. Cnceput pentru a infrunta jungle urbana, Seat Arona are un pret de 16 900 euro si o lungime de 4, 13 metri in versiunea diesel. Ofera un ecran tactil de 6,5 inchi, conexiune Bluetooth si Front Assist.

Care din acestea se numara pe lista ta de SUV-uri preferate? Cu siguranta cel putin unul. Poate Dacia Duster?