Intr-o lume in care industria auto este plina de inventii si inovatii, Lexus a gasit posibilitatea de a mai aduce ceva nou. De data aceasta a venit randul ziaristilor sa ramana profund impresionati de noul LS460 sedan care a fost dezvaluit la Salonul International Nord American.

La aflarea vestii ca LS460 va avea o transmisie automatica in 8 viteze, cei prezenti au fost extrem de surprinsi. Climatul din interiorul masinii a starnit un entuziasm de-a dreptul remarcabil.

„LS detine senzori care masoara atat temperatura din interiorul masinii dar si temperatura corpului. Mi-a fost teama sa intreb unde raporteaza acesti senzori insa, cu siguranta, au un scop bine definit”, declara directorul de vanzari pentru Statele Unite, Jim Press

Pasagerii de pe locurile din spate se pot bucura de scaune care se inclina pana la 45 0 dotate cu aparatura de vibromasaj. Fiecare pasager are propriul DVD de care se poate bucura. „Cu aceasta masina nu mai ai nevoie de nimic altceva. Poti locui in ea”, a continuat Press.

Noul LS 460 are un sistem audio format din 19 difuzoare si un server audio care poate încorpora 4.000 de melodii. Insa lucrurile mici nu reprezinta totul. Masina are un motor V-8 de 380CP. In acest an va iesi si varianta hibr
ida a acestui model.