Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, iti ofera cele mai bune motive sa citesti: reduceri de pret cuprinse intre 25% si 85% la aproape 1.800 de titluri de carte aflate pe site-ul www.libris.ro.

Cand ? In week-end-ul 24-26 iunie 2016! Reduceri “wow” de la una dintre cele mai importante edituri de pe piata romaneasca de profil: Polirom.

Profilul editorial incadreaza aceasta editura intr-o zona de nisa, oferind cititorilor titluri din zone ca: studii, publicistica, istorie recenta, comunicare si stiinte umaniste. Polirom “acopera” 45 de domenii editoriale, peste 60 de serii si colectii ( exemplu: Ego, Plural, Biblioteca Polirom, Collegium) ce includ nu numai titluri de fictiune (35%), ci si nonfictiune (65%).

Pe platforma online a librariei Libris gasim de la Polirom carti care s-au bucurat de un enorm succes de-a lungul timpului, fiind ecranizate si transformate in mari productii cinematografice: “Ferma animalelor” de G. Orwell, “Valul pictat” de W.S.Maugham, “Anna Karenina” de Lev Tolstoi, “Pacientul englez” de M. Ondaatje si lista poate continua.

Reducerile care urca pana la 70-80% au adus unele carti la preturi situate sub 10 lei. In aceasta categorie de pret gasim autori importanti precum Ion Vianu, Augustin Buzura, Doina Rusti sau Georges Simenon. De asemenea, pe site-ul Libris.ro gasim circa 1.000 de carti cu preturi situate intre 11 si 30 de lei.

Polirom este editura care a mizat mult pe tanara generatie de scriitori romani, avand in palmares autori ca Lucian Dan Teodorovici, Dan Lungu, Gabriela Adamesteanu, Daniela Zeca Buzura, Andrei Ruse, Adriana Babeti, Filip Florian etc, alaturi de autori consacrati ca Emil Brumaru, Octavian Paler, Alexandru Paleologu sau Aurora Liiceanu.

De toti acesti autori si de lucrarile lor memorabile va puteti bucura daca intrati pe www.libris.ro si comandati ceea ce va place, beneficiind de reduceri de pret si mai ales de transportul gratuit prin curier al coletului cu carti, deoarece Libris Brasov nu percepe nicio taxa la expedierea comenzii catre clientii sai din tara.