cummaajutaunsoftsalariiinpontajulonlinealangajatilor

Schimbările profesionale au reprezentat o reală provocare pentru specialiștii de HR și payroll, în ultima perioadă. Tocmai de aceea, multe dintre companii au investit în soluții de digitalizare a departamentelor precum: soft salarii, software pontaj online, semnatură electronică și module de work from home. Cu ajutorul acestora, procesele de resurse umane și payroll, în special în condițiile de telemuncă, au putut fi mai ușor gestionate.

Mai mult, un soft salarii, alături de un modul de pontaj online le-a oferit specialiștilor un mai mare control asupra calculului salarial, reducând într-o proporție semnificativă procesele manuale complexe.

Ce este un soft salarii și cum te ajută în gestiunea pontajului angajaților?

Un soft salarii reprezintă o soluție software care automatizează și optimizează marea majoritate a proceselor din departamentele financiar-contabile. Spre exemplu, cu ajutorul unui soft salarii poți gestiona mai ușor pontajul angajaților prin prisma faptului că poți importa datele din sistemul de pontaj online, pentru gestionarea ulterioară. Prin acest proces se reduce activitatea complexă de introducere manuală a datelor, și, în plus, sunt evitate erorile umane.

Citeste si:  Vesta de blana, produsul ce complementeaza perfect orice stil

Astfel, după importarea datelor din soft-ul de pontaj online, acestea pot fi editate sau validate. După finalizare, se vor putea efectua calculele salariale într-un mod mai rapid și eficient.

Totuși, un soft salarii nu oferă doar posibilitatea de eficientizare a procesului de pontaj online, el reprezentând mai degrabă o abordare holistică de eficientizare a departamentelor financiar-contabile.

Mai exact, un program de salarizare avansat oferă posibilitatea specialiștilor să: calculeze salariile angajaților din companie, să întocmească rapoarte simple și complexe, să gestioneze reținerile salariale, să transmită în format electronic fluturașii de salariu ai angajaților, să gestioneze corecțiile de calcul aferente lunilor anterioare. Mai mult decât atât, un soft salarii te poate ajuta și în depunerea de declarații și formulare necesare instituțiilor statului.

Se poate observa așadar, cum cu ajutorul instrumentelor digitale, multe dintre acțiunile care consumau timp și energie, pot fi astfel optimizate. Mai mult, procesele complexe, predispuse la erori, precum gestiontarea pontajului online al angajaților în condiții de telemuncă și muncă hibrid, se vor bucura de o mai mare acuratețe și corectitudine.

Citeste si:  Principii de control intern managerial

Digitalizează-ți departamentele cu soluțiile UCMS by AROBS

Dacă încă nu ai făcut pasul către era digitalizării și nu știi de unde să începi, te invităm să iei legătura cu specialiștii UCMS by AROBS. UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești de pe piața soluțiilor software de HR și payroll. Compania deține un soft salarii cu o experiență de 19 ani pe piața românească. În plus, aceștia îți pot pune la dispoziție și un modul de pontaj online customizabil, care să te ajute în gestionarea activităților de rutină. Contactează-i pe specialiști prin e-mail: office@ucms.ro sau la numărul de telefon: 0720 534 424. Alege transformarea digitală și eficietizează-ți activitățile!