Un grup de studenti din China au gasit o modalitate de a consuma gratuit la KFC insa aceasta poveste nu s-a incheiat deloc bine.

Ce s-a intamplat mai exact?

Cinci studenti din China au fost trimisi dupa gratii, acuzati ca au profitat de o eroare in sistemul de comenzi online KFC conform mass mediei internationale precum Vice si Global Times. Au reusit sa obtina mese gratuite care, in mod normal i-ar fi costat numai putin de 30.000 de dolari, adica aproape 25.000 de euro.

Un student in varsta de 23 de ani supranumit Xu este cel care a descoperit aceasta eroare de sistem pentru prima data in aprilie 2018. A descoperit in mod accidental ca poate sa obtina mancare gratuita platind cu cupoane pe aplicatia KFC dupa care cerea imediat rambursarea acestor bonuri pe o alta aplicatie. De atunci, Xu a beneficiat de mancare gratuita pentru el dar vindea si cupoanele gratuite online. Studentul ar fi impartasit aceasta descoperire cu inca 4 colegi de clasa.

Citeste si:  Misterul situatiilor financiare ale companiilor romanesti

Din aprilie pana in luna octombrie a acelui an, Xu a comandat de 9000 de dolari ala KGC si, ceilalti patru studenti intre 1400 si 7300 de dolari conform unor detalii primite de la tribunal. Cei cinci, condamnati pentru frauda, au primit pedepse cu inchisoarea de la 15 la 30 de luni si amenzi cuprinse intre 155 si 930 de dolari. KFC este unul din cele mai cunoscute lanturi de restaurante din lume si este totodata unul din cele mai populare din China. Are peste 7000 de locatii in China spre deosebire de Statele Unite ale Americii care dispune de doar 4000 de restaurant KFC pe teritoriul sau.

KFC este totodata unul din cele mai cautate pe timp de pandemie datorita livrarii rapide.