Advanced Micro Devices Inc. (NYSE:AMD), una dintre cele mai mari companii din lume care ofera solutii inovatoare pentru microprocesoare, si-a reafirmat astazi interesul deosebit pentru Europa de Est, anuntând numirea doamnei Ramona Prodea ca reprezentant oficial al AMD ce va coordona activitatea regionala pentru Bulgaria, România si Ungaria.

Desi compania si-a dezvoltat pâna acum legaturi puternice în regiune, anuntul de astazi aduce o asigurare în plus ca AMD are capacitatea sa-si extinda prezenta si sa-si intensifice abilitatea de a veni în sprijinul clientilor si partenerilor, actuali si viitori.
“Piata est-europeana se dezvolta cu pasi repezi în momentul de fata iar asteptarile sunt ca aceasta crestere sa continue” a declarat Pierre Brunswick, Vicepresedinte Marketing si Vânzari pentru Rusia, CIS, REE si Turcia. “În consecinta, am considerat ca este important sa stabilim o prezenta permanenta în România si sa avem în echipa pe cineva care ar putea colabora direct cu clientii nostri pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor, precum si pentru a întari parteneriatele curente.”
Doamna Prodea a primit responsabilitatea sa preia aceasta initiativa si sa sustina dezvoltarea afacerii. “Consider ca AMD ofera o abordare centrata pe nevoile clientilor, o abordare unica în peisajul solutiilor similare oferite în România” a spus Ramona Prodea. “Colaborând cu AMD la construirea succesului sau, este o oportunitate deosebita pentru mine si sunt încântata sa ma alatur echipei AMD într-un moment atât de interesant pe piata est-europeana.”

Reputatia AMD în oferirea de solutii pentru o gama larga de nevoi ale utilizatorilor continua sa creasca în toate aceste teritorii. Valorile de baza ale companiei, care se refera la oferirea de tehnologii care sa aduca o diferenta în viata oamenilor, se realizeaza printr-o dezvoltare continua a solutiilor de înalta performanta pe 64 biti si integrarea celor mai noi procesoare dual-core. Aceasta abordare va permite AMD sa-si intensifice eforturile în Europa de Est si nu doar sa-i sprijine pe partenerii actuali, ci si sa le ofere posibilitatea sa se implice în noi sectoare.
Un partener care s-a alaturat deja AMD în România este ISA Hardware. Cristi Stroe, reprezentantul companiei, întâmpina anuntul de astazi astfel: “Lucrând cu AMD ne-a permis nu doar sa le oferim clientilor solutii inovative care nu se limiteaza la provocarile cu care ne confruntam în prezent, dar, prin flexibilitate, ne permit sa evoluam la nivelul la care sa le includem si pe cele ale viitorului.”
Pentru mai multe informatii, vizitati www.amd.com.

Despre AMD
AMD (NYSE:AMD) proiecteaza si produce microprocesoare inovatoare, dispozitive cu memorii flash si procesoare de consum redus în industria de calculatoare, comunicatii si produse electronice. AMD se concentreaza pe oferirea de solutii standardizate, orientate catre consumator, adresându-se unui public specializat, de la companii la agentii guvernamentale si simpli consumatori.