Connex Vodafone are placerea sa lanseze Vodafone Mobile Connect, primul serviciu Vodafone care aduce clientilor din mediul de afaceri noi beneficii semnificative si o experienta de utilizare superioara.

Vodafone Mobile Connect ofera clientilor serviciilor 3G acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei, cum sunt: e-mail, Intranet, calendar, editor de agenda telefonica, SMS sau monitor de trafic de date, furnizand viteze de transfer al datelor de pana la 384 kbps.
„Ne bucuram sa lansam pe piata romaneasca Vodafone Mobile Connect, si sa oferim clientilor Connex Vodafone din mediul de afaceri una dintre cele mai performante si fiabile solutii de conectare wireless din lume. Acesta este primul dintr-o serie de servicii business pe care le vom aduce pe piata din Romania din portofoliul Vodafone, liderul mondial in comunicatii mobile”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Connex Vodafone.

Serviciul este lansat impreuna cu o varietate de oferte care raspund diferitelor nevoi de comunicare in mediul de business, de la pachetul Unlimited Mobile Internet & Office, pentru clientii cu nevoi extinse de comunicare, pana la oferte cu trafic de la 50 la 500MB inclus. Clientii care aleg pachetul Unlimited Mobile Internet & Office pot adauga la aceasta oferta si optiunea care asigura acces la reteaua companiei si in roaming, prin toate diviziile si retelele partenere Vodafone.
Pana la 30 aprilie 2006, clientii Connex Vodafone beneficiaza de o oferta promotionala speciala ce include un card 3G gratuit si o reducere de 50% pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet & Office.
Connex a oferit pentru prima data serviciul Mobile Connect Card la lansarea comerciala a serviciilor 3G, in 25 aprilie 2005. Reteaua 3G Connex Vodafone acopera in prezent 15 orase si segmentul de drum national DN1 dintre Bucuresti si Brasov. Pana la sfarsitul lunii martie, reteaua 3G va fi extinsa intr-un numar total de 22 de orase.

Citeste si:  Atac informatic în Ucraina

Utilizatorii cardului 3G beneficiaza de acces la aplicatiile companiei chiar si atunci cand ies din aria de acoperire a retelei 3G, prin conectarea automata la reteaua GPRS a Connex Vodafone. Astfel, clientii Connex Vodafone beneficiaza de acoperire completa in retea si de acces continuu la aplicatiile companiei.
Serviciul Vodafone Mobile Connect este disponibil, incepand de astazi, in Magazinele Connex Vodafone si ale dealerilor sai, din zonele cu acoperire 3G. In viitor, Connex Vodafone intentioneaza sa ofere card-ul de date HSDPA, care va oferi o experienta de utilizare avansata si viteze de transfer de date cu mult mai mari.
Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.

Citeste si:  Noile notebook-uri HP pentru afaceri amplifica performanta mobile