Da! Decesul nu este un subiect pe care vrei sa il discuti. Totusi, va veni un moment in care va trebui sa iti petreci eternitatea intr-un loc si doar intr-un loc. Daca esti o persoana nonconformista, cu siguranta nu pare atat de atractiv ca familia ta sa apeleze la servicii funerare Bucuresti sector 4, la o firma traditionala si la o inmormantare clasica.

Vei dori, cel mai probabil, ceva inedit, motiv pentru care am gasit cateva solutii pe care oamenii le-au folosit de-a lungul timpului pentru funeralii sau pe care le gasesc astazi.

Cele mai interesante procese funerare din lume

Focuri de artificii. Daca vrei sa pleci de pe aceasta lume intr-un mod exploziv, o poti face la propriu. Exista din ce in ce mai multe companii care se ofera sa transforme persoanele decedate in artificii. Practic, ramasitele umane vor exploda in mii de culori, cat se poate de interesante. Rezultatul este unul pe care si-l va aminti oricine, facandu-te, fara doar si poate, memorabil.

Citeste si:  Beneficiile vacantelor all inclusive pe litoralul romanesc

Strangularea persoanelor dragi. In anumite zone ale lumii, mai exact in insulele Fiji din Pacificul de Sud, decesul unei persoane insemna, automat, decesul persoanelor dragi. Daca deceda un barbat, nevasta lui era sugrumata de oameni, in asa fel incat sa poata fi impreuna si in viata de apoi. Se credea ca zeul Ruvuyalo omoara spiritul barbatilor care nu sunt insotiti de femei, asadar, o perioada lunga de vreme s-au comis o multime de crime in acest mod.

Ancorarea cosciugelor de stanci. De cele mai multe ori, cosciugele sunt ingropate. Nu se poate spune acelasi lucru in anumite comunitati din Filipine, unde cosciugele sunt ancorate pe stanci, in asa fel incat persoana decedata sa fie cat mai aproape de cer. Daca ajungi in zona, s-ar putea sa fii uimit sa gasesti o multime de stanci care s-au transformat in adevarate cimitire.

Canibalism. Poate ca vrei sa fii mancat de cei dragi! Pare o practica inumana, insa triburile din padurea Amazoniana obisnuiau sa manance persoanele decedate, drept forma de respect pentru acestea. Pentru ei, era mult mai ok ca o persoana sa fie mancata decat sa fie lasata sa putrezeasca pe pamant.

Citeste si:  Cum deosebești sculele contrafăcute de cele originale?

Transforma-te intr-un diamant. Corpul fiecarui om este compus din cantitati mari de carbon. Diamantele sunt realizate din carbon iar tehnicile moderne fac posibila transformarea cenusei unui om in diamant. Nu este ieftin, insa merita din plin sa stai pe degetul unui membru al familiei, pentru totdeauna.

Zboara in spatiu. Daca te-ai saturat de aceasta planeta si vrei ca ramasitele tale sa isi duca viata vesnica altundeva, poti sa optezi pentru o inmormantare in spatiu. Este, de asemenea, foarte scumpa, insa poate sa fie extrem de interesanta. Cenusa decedatilor este impachetata in cutii mici si este lasata in spatiu. Problema este ca de foarte multe ori, aceste cutii se intorc pe Pamant.

Daca nu vrei sa iti asumi niciun risc de a te intoarce, exista si posibilitatea de a ajunge pe Luna.