“Cultivarea ciupercilor Pleurotus” este afacerea la cheie care va invata cum sa cultivati acest tip de ciuperci pentru a obtine recolte impresionante. Cuprinde toate informatiile si instructiunile necesare dezvoltarii unei ciupercarii fie de dimensiuni mai mici fie la scara mare.Cultivarea ciupercilor Pleurotus

Avantajele afacerii

– Investitie initiala minima.
– Ciupercile Pleurotus (buretii) cresc mult si repede. Sunt cautate pe piata si sunt usor de cultivat.
– Profitul este foarte bun. Cu o productie de 7 – 9 kg/mp/ciclu de productie, puteti obtine, din 100 mp cultivati (si pe vertical), minim 1.400 kg de ciuperci. Valorificandu-le cu un pret de 8 lei/kg, obtineti un profit de minimum 11.000 lei in primul an. Bani in mana!
– Concurenta redusa – cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta. Nu va ganditi numai la desfacerea in piete si magazine ci si la colaborarea cu restaurante si pizzerii.
– Ca si in cazul ciupercilor champignon, piata de desfacere este asigurata deoarece cererea este mai mare decat oferta! Mai mult ca oricand exista posibilitati multiple de extindere si export.
– Exista de asemenea oportunitatea finantarii prin fonduri europene.
– Nu aveti nevoie de teren agricol ci o hala, o pivnita sau un grajd bine amenajate, prin valorificarea spatiului pe vertical. Ciupercile se dezvolta rapid si natural, iar materialele necesare pentru cultura sunt foarte ieftine si usor de procurat.
– Puteti reduce investitia intiala cu peste 40% daca folositi planul de afaceri inclus in lucrare!
– Puteti incepe ca o afacere de familie si va puteti pastra serviciul actual!

Citeste si:  Folosirea cardului in strainatate de catre romani

Detalii/Comanda