HP ENVY 17 nu este in sine un laptop nou propus de cunoscuta marca HP. Cu toate acestea, acest model imbraca haine noi si mosteneste ultimele imbunatatiri tehnice pe care marca le propune de o perioada buna de timp.

Odata cu aparitia crizei sanitare si implementarea scolii online si aparitia telemuncii, universul laptopurilor a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai tare. Mai practic si mai compact decat un PC de birou, laptopul ne permite sa muncim de oriunde.

Nou-venitul de la HP este echipat cu un procesor Intel Core de generatia 11. Ceea ce inseamna performante mai ridicate. Procesorul se va baza in egala masura pe placile video Nvidia MX450. Scopul este acela de a oferi cat mai putina latenta cu putinta in privinta afisajului.
Ecranul laptopului HP ENVY 17 este UHD 4K ceea ce inseamna o rezolutie frumoasa pentru a munci si detalii clare si nete.

Laptopul HP ENVY 17 propune diferite configuratii in materie de memorie si de capacitate de stocare. In privinta stocarii, acest model de la HP opteaza pentru un SSD. In privinta memoriei, HP propune diferite configuratii ce merg pana la 32 GB de memorie vie.
Utilizatorul va regasi un Bluetooth 5.0, un mouse fara fir, o casca micro fara fir. Va beneficia de o conexiune wireless 6.

Laptop HP Envy 17-n125nd, Intel Core i7-6700HQ 2.60GHz, 12GB DDR3, 256GB SSD M.2, GeForce 940M 2GB/128bit, DVD-RW, 17 Inch Full HD, Tastatura Numerica, Webcam

Un design sobru si clasic

In ceea ce priveste designul, de mentionat este faptul ca HP Envy 17 are o carcasa gri din aluminiu. Raportul ecran-carcasa este de 86,3%. Greutatea este de 2,5 kilograme. Vine cu unele functionalitati precum Thermal Progile sau HP Display Control care permite configurarea setarilor de afisare in functie de sarcinile efectuate. Propune in egala masura functia HP Quick Drop care permite transferul de fisiere de si pe diferite aparate.

Va fi disponibil pe piata incepand cu luna mai. Pretul incepe de la 1499 de euro. Ce ziceti de acest model de la HP? Va place?