maxresdefault

Te-ai hotărât de curând să printezi obiecte tridimensionale, dar nu știi exact ce variantă ți se potrivește mai bine? Compararea este cel mai important lucru pe care îți poți face atunci când te-ai hotărât să achiziționezi o imprimantă 3d. Piața este plină de opțiuni care mai de care mai diversificate, iar experiențele utilizatorilor sunt foarte subiective de cele mai multe ori. Tocmai de aceea, ar trebui să faci o mică cercetare înainte de toate. Uneori, sfaturile pe care le primești din exterior nu sunt cele mai potrivite sau nu te pot ajuta să iei o decizie corectă. Dacă îți dorești, spre exemplu o acuratețe desăvârșită a printării poți alege imprimante 3d formlabs. Însă, nu este singurul avantaj pe care îl prezintă:

–       Face parte din gama imprimantelor cu specificații de ultimă generație. Tehnologia îți va permite să adaugi valoare produselor și obiectelor printate.

–       Poți utiliza o gamă largă de materiale, tocmai pentru că imprimanta prezintă un suport special conceput pentru o astfel de situație.

Citeste si:  Toshiba a prezentat cel mai usor notebook din lume

–       Utilizează rășina pentru a derula procesul printării.

–       Timpul de printare este relativ scurt în comparație cu alte variante.

Totuși, investiția pe care vei fi nevoit/ă să o faci va fi destul de mare, așa că gândește-te foarte bine înainte. De asemenea, utilizarea altor rășini decât cele furnizate de Formlabs poate compromite succesul printării.

Imprimanta 3d craftbot, pe de altă parte, vine cu un set mult mai mare de beneficii precum:

–       Nu te va deranja cu zgomote insuportabile. Va fi un sunet moderat, tocmai de aceea, poți lua în considerare să o amplasezi chiar în locuința personală.

–       În situația în care va apărea o pană de curent, nu trebuie să te îngrijorezi. Imediat cum totul a revenit la normal poți relua printarea doar prin apăsarea unui buton.

–       Reduce și ea timpul de printare prin faptul că îți permite să imprimi două obiecte în același timp.

Citeste si:  Nu fii niciodată “pe roșu” - Strategii dovedite pentru a prelungi viața bateriei telefonului tău!

–       În cazul în care intervine ceva poți opri procesul de printare și să îl reiei atunci când timpul sau situația îți permite.

Gândește-te foarte bine la ce vrei să printezi sau industria în care vrei să integrezi obiecte printate. Fiecare imprimantă prezintă caracteristici speciale. Depinde doar de tine să găsești acea imprimantă care să se potrivească exact nevoilor tale. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar obiectele printate vor fi cu siguranță de o calitate desăvârșită!