Sistemul de exploatare Microsoft primeste prima sa actualizare majora, cu numeroase noutati de descoperit inca de acum. Dupa mai multe luni de teste de tot genul, Windows 11 22H2 este in sfarsit disponibil pentru marele public, ceea ce poate recupera aceasta noua versiune inca de pe acum din Windows Update de pe computer.

O interfata imbunatatita din mai multe puncte de vedere pentru a castiga in productivitate

Windows 11 22 H2 (denumit Windows 11 2022 de catre Microsoft) dispune de un numar mare de ajustari in ceea ce priveste interfata care este extem de cosmetizata. Meniul de Start este primul care ofera o serie de optiuni noi pentru o organizare mai eficienta a shortcuturilor si aplicatiilor. Este posibil sa ai acum la indemana mai multe aplicatii si fisiere utilizate in mod frecvent, dar si de a crea dosare accesibile imediat din mediul de Start. Windows ofera de acum inainte numeroase dispozitii de incercat pentru a gasi configuratia care ti se potriveste cel mai bine.

Dispunerea ferestrelor a evoluat in egala masura odata cu aparitia meniului care iti ofera acces la numeroase dispozitii pentru a plasa doua, trei sau patru ferestre pe ecran automat, de diferite marimi pentru fiecre aplicatie in parte, in functie de preferinte.

Bara a fost in egala masura revizuita odata cu reintoarecerea functiei de drag and drop care permite copierea unui fisier direct intr-o aplicatie. Functionalitatea fusese abandonata pentru prima versiune a Windows 11 insa reintoarecerea unor utilizatori a reusit sa convinga Microsoft sa revina la aceasta functie.

Si meniul de Setari a fost revizuit in egala masura in mod considerabil, s-a adaugat o noua categorie care permite setarea contului de Microsoft. Toate optiunile disponibile sunt in egala masura in acest unic si singur meniu. O alta rubrica este consacrata Family Safety, optiunile de control parental cu alte cuvinte de la Windows 11 si-au facu in egala masura aparitia.

Sursa: https://www.clubic.com/pro/entreprises/microsoft/actualite-438471-windows-11-22h2-les-bonnes-raisons-d-installer-la-2022-update.html