Dupa Chrome, Docs sau YouTube, Google testeaza dark mode pe motorul sau de cautare Google Search in versiunea desktop pe Windows 10 si macOS.

Google Search: dark mode soseste pe Windows si macOS

Este unul din ultimele bastioane care inca rezistau modului dark mode. Dupa versiunea Android si iOS, motorul de cautare Google va trece in viitorul apropiat la dark mode si pe Desktop.

Conform Windows Latest, Google ar fi inceput sa testeze un dark mode pentru Google Search. Pentru moment, doar un esantion restrans de utilizatori a fost invitat sa foloseasca aceasta functie. Este vorba despre internautii care executa Chrome 76+ pe Windows 10 si de utilizatorii macOS. Acestia sunt invitati sa instaleze dark mode. XDA Developers a declarat ca o notificare aparea in egala masura pe Microsoft Edge pentru a instala dark mode pe Google Search.

Odata activat, dark mode ofera o nuanta inchisa, transformand in mod vizibil culoarea Google Search in gri. Astfel, sunt propuse trei declinari: deschis, inchis sau default (legat de sistemul de exploatare al aparatului). Totul devine astfel mai placut pentru ochi, mai ales atunci cand cauti ceva pe timp de noapte si in camera este intuneric.

Citeste si:  Serviciile integrate de comunicare, o afacere de sute de milioane de euro

Cu Search, Google isi continua generalizarea Dark Mode

Cu Search, Google isi continua generalizarea Dark Mode pentru toate serviciile oferite si pentru toate aplicatiile, Google Docs, Google Chrome, Google Translate sau YouTube. Acest mod a fost testat cu success pe versiunile Android ale browser-ului si se vorbeste inca de anul trecut de prin luna mai despre implementarea dark mode pentru Google Search.

De retinut este faptul ca modul intunecat reprezinta inca o caracteristica neterminata. Numerosi sunt cei care au constatat faptul ca, atunci cand cauta ceva, rezultatele cautarii sunt inca afisate pe un fundal alb. Deci mai este putin de lucrat la acest dark mode. Insa, odata cu versiunea finala toate aceste probleme vor fi rezolvate, daca nu iti place se poate dezactiva oricand.