Cel mai bogat om din lume prefera sa stea pe la prieteni…

Daca ai impresia ca Elon Musk ocupa o casa imensa, echipata cu ultimele tehnologii, dezvoltate de societatile pe care le conduce, te cam inseli. Ei bine, antreprenorul excentric si cel mai bogat om din lume nu are un domiciliu fix, spre surprinderea multora. Fara vreo casa pe numele sau, prefera sa isi aseze valizeze in casa prietenilor in functie de locul in care il poarta afacerile sale.

Elon Musk a declarat in repetate randuri ca nu detine nicio casa. A mai spus ca daca calatoreste in San Francisco, regiune in care majoritatea din sediile de inginerie Tesla se afla, innopteaza de obicei la prieteni.

Pe o alta planeta

Elon Musk, al carui avere este estimata de Forbes la 270 de miliarde de dolari, are un stil de viata pe care l-am putea califica drept modest. Dedicat in totalitate companiilor pe care le detine, miliardarul nu consuma absolut nimic si singurele cheluieli reale sunt in stransa legatura cu avionul sau privat. Acesta a declarat ca daca nu foloseste avionul atunci are la dispozitie mai putine ore pentru a munci.

Deja din 2020 Elon Musk a anuntat ca si-a vandut toate bunurile fizice. In plus, o fosta partenera de afaceri a excentricului miliardar a declarat ca acesta a refuzat pur si simplu sa isi cumpere o saltea noua atunci cand in cea veche si-a facut aparitia una noua. In 2015, Larry Page, co-fondatorul Google, a declarat ca atunci cand Elon Musk se afla in vizita in Sillicon Valley avea obiceiul sa ii trimita un email pentru a-l intreba daca poate innopta la el deoarece nu are unde sa se cazeze.

In plus, Musk a declarat ca nu detine nici un iaht si ca nu merge niciodata in vacante. Este celebru pentru cat de mult munceste si vrea sa stie toate detaliile legate de afacerile sale.

Sursa: https://www.20minutes.fr/arts-stars/people/3275255-20220423-elon-musk-affirme-posseder-aucune-maison