Pentru moment, compania suedeza propune un singur apartament de acest gen care, va fi mobilat cu produse comercializate de…da, ai ghicit, de Ikea…

9,94 m² pentru mai putin de un euro (0,76 euro mai exact), iata oferta pe cat de tentanta pe atat de surprinzatoare pe care Ikea a postat-o recent pentru un apartament din Japonia conform CNN. Situat in districtul Shinjuku, apartamentul va fi inchiriat unor persoane cu varsta de peste 20 de ani si va fi echipat in intregime cu mobile produse de Ikea. In schimb, locatarul va trebui sa isi plateasca facturile precum electricitate si apa.

10 metri patrati, Ikea este constienta de faptul ca suprafata apartamentului este destul de mica insa compania a declarat ca si-a dorit astfel sa profite la maxim de suprafata disponibila. Unul din principalele sfaturi oferite de Ikea viitorului locatar este acela de a profita la maxim de spatiul vertical. Modeland spatiul 3D, au aparut noi si noi posibilitati in legatura cu acest spatiu destul de mic. Conform specialistilor, numarul de apartamente mici din capitala japoneza este din ce in ce mai mare, numai putin de 14 milioane de persoane locuiesc in Tokyo.

Citeste si:  Locul de parcare creste pretul apartamentelor cu pana la 17.500 de euro

Pentru a promova acest apartament mic oferit spre inchiriere la un pret imbatabil, Ikea s-a folosit de o jucarie de plus, un rechin botezat Blajah, rechin pe care compania il comercializeaza in magazinele sale. Cu ajutorul unui designer Ikea, rechinul viziteaza acest apartament si le explica potentialilor chiriasi numeroasele avantaje oferite de acest spatiu mic. Ikea si domeniul imobiliar nu este o premiera.

In Suedia si in Norvegia, Ikea a construit deja case modulare impreuna cu alte doua societati, Skanska si Boklok. Aceasta din urma a creat un nou camin pentru persoanele care sufera de dementa conform CNN pentru a le putea permite acestora sa duca o viata linistita in continuare.

Ce zici de oferta Ikea?