Vechiul penthouse in care au locuit celebrul actor Johnny Deep si Amber Heard in timpul scurtei lor casatorii a revenit pe piata. Sau cel putin partial. Intr-adevar, proprietatea situata in partea de sus a cladirii Eastern Columbia, o cladire foarte eleganta din Los Angeles, era formata din cinci penthouse-uri interconectate, iar vedeta din Piratii din Caraibe vanduse totul cu 12,78 milioane de dolari in 2016, in urma divortului sau.

De atunci, lotul a fost subdivizat si este unul dintre acele apartamente de lux aflate in prezent pe piata, dupa cum a dezvaluit Page Six. Viitorii proprietari vor trebui sa cheltuiasca suma modesta de 1.175.000 de dolari pentru aceasta proprietate de 165 de metri patrati care are un singur dormitor si doua bai.

O victorie dulce-amaruie

Saptamana trecuta, Johnny Depp a castigat procesul pentru defaimare impotriva lui Amber Heard. Juratii reuniti de tribunalul de stat din Virginia unde au avut loc audierile au gasit-o pe vedeta din Aquaman vinovata de defaimarea fostului ei sot acuzandu-l pe acesta de violenta domestica intr-un articol publicat in 2018.

Amber Heard va trebui sa plateasca 10,35 milioane de dolari lui Johnny Depp, in timp ce acesta a fost obligat sa plateasca 2 milioane de dolari fostei sale sotii pentru ca a defaimat-o si ea. „Juriul mi-a dat viata inapoi”, a spus Johnny Depp intr-o declaratie postata pe Instagram dupa ce a fost pronuntat verdictul.

Cu toate acestea, aceasta decizie judecatoreasca a prejudiciat grav miscarea #MeToo, care este ingrijorata cu privire la consecintele pentru victimele violentei domestice.

Un proprietar excentric

Johnny Depp este cunoscut pentru inclinatia sa pentru proprietati imobiliare exceptionale, o pasiune posibila deoarece a fost mult timp unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood. Se stie ca detine sau detinea odinioara o insula de 45 de acri in Bahamas (vazuta in timp ce filma Piratii din Caraibe), precum si o colectie de case din Hollywood Hills, o ferma in Kentucky si un intreg sat francez langa Saint Tropez. …