Societatea engleza, care a declarat recent ca a dezvoltat o ramura specializata in roboti menajeri, lucreaza la o serie de elemente care ar putea sa te ajute sa aranjezi sau sa deplasezi lucrurile la tine acasa.

Este Dyson pe punctul de a crea roboti capabili sa faca treburile casnice in locul nostru? Se pare ca Da, daca este sa ne luam dupa informatiile oferite de Engadget, conform carora societatea engleza specializata in electrocasnice revolutionare dezvolta in secret roboti. In timp ce Dyson este interesat in special de produse diferite fata de ce exista pe piata, a confirmat recent si faptul ca o intreaga divizie se concentreaza asupra fabricarii unor prototipuri de roboti capabili sa efectueze treburile casnice.

Dyson nu a dorit insa sa spuna mai multe lucruri despre acest subiect, nu a dezvaluit pentru moment niciun model insa, pe imaginile dezvaluite de marca exista o serie de elemente menite sa ne ofere informatii suplimentare. Vedem spre exemplu, brate de roboti care efectueaza sarcinile domestice precum curatare sau aranjare. Unul din ei pune masa, unul duce ceasca de cafea la bucatarie sau aranjeaza o papusa la locul ei. Un brat articulat pare sa aspire niste perne decorative. Asta inseamna ca nu voi mai gasi niciodata chipsuri pe canapeaua mea? intreaba insusi Jake Dyson unul din ingineri.

In cautare de 700 de ingineri

Fiul fondatorului, el insusi inginer, considera ca viitorul este al robotilor, fara discutie. Un lucru care pe noi oamenii ne face sa castigam timp pretios. In plus, acesta a declarat ca si el este tata si pierde mult timp cu aranjatul jucariilor si lucrurilor copiilor sai.
In plus, Dyson a declarat ca este in cautare de numai putin de 700 de ingineri care sa lucreze in laboratorul sau de cercetare. Din acest motiv, laboratorul Hullavington Airfield (Regatul Unit) a fost dezvaluit publicului.

Sursa: https://www.capital.fr/entreprises-marches/dyson-a-developpe-en-secret-des-robots-pour-faire-les-taches-menageres-1437669