buchete-de-lalele-multicolore

Florile sunt nelipsite din viata noastra. Fie ca alegem sa daruim flori la ocazii si evenimente speciale precum nunta, botezul sau absolvirea facultatii, fie ca daruim flori cu ocazia zilei de nastere sau cu ocazia zilei de 8 Martie, florile simbolizeaza pretuirea, admiratia, respectul si dragostea pentru persoanele carora le oferim.

Printre florile care sunt foarte apreciate si care sunt daruite cu diferite ocazii regasim lalelele. Atunci cand vorbim despre lalele, vorbim despre diferite culori pentru aceste flori, fiecare culoare avand o anumita semnificatie.

Care este simbolistica lalelelor in general?

Chiar daca lalelele reprezinta simbolul floral al Tarilor de Jos, trebuie spus ca originea acestor flori este in Turcia, de unde au fost aduse in Tarile de Jos si apoi raspandite in intreaga Europa.

Lalelele sunt astazi folosite in foarte multe scopuri. Astfel de flori sunt gasite in parcurile si gradinile din orase, dar si in gradinile din curtile oamenilor. Lalelele sunt daruite persoanelor dragi cu ocazia diferitelor ocazii.

Simbolistica lalelelor se refera la sentimente durabile si constante, chiar in ciuda eventualelor obstacole. Datorita faptului ca aceste flori nu sunt foarte rezistente, simbolistica lor este asociata inclusiv cu ideea de iluzie sau autoamagire. Dincolo de toate acestea, principalul mesaj pe care il transmit lalelele se refera la iubirea sincera si neconditionata. Cu alte cuvinte se poate spune ca buchetele de lalele pe care le daruim sunt o declaratie de dragoste.

Citeste si:  Best Captured Image When Travelling The Beautiful Place

Semnificatia lalelelor in functie de culoare

Chiar daca semnificatia generala a lalelelor este manifestarea dragostei si constanta sentimentelor, trebuie spus ca exista anumite semnificatii in functie de culorile acestor flori. Prin urmare a cunoaste mai in detaliu aceste semnificatii poate fi de mare ajutor atunci cand ne dorim sa surprindem persoanele dragi si sa le oferim astfel de flori.

Laleaua rosie este asociata cu o declaratie de dragoste, fiind adesea simbolul unei povesti de dragoste aflata in stadiul incipient. Lalelele rosii transmit ideea de sentimente profunde si durabile, fiind astfel florile preferate de indragostiti.

Laleaua galbena simbolizeaza ideea prieteniei si este alegerea perfecta atunci cand iti doresti sa oferi un buchet de flori unei prietene sau unei persoane dragi, fara ca gestul sa aiba conotatii romantice. Lalelele galbene pot simboliza inclusiv dorinta de a obtine un zambet de la persoana careia ii sunt daruite aceste flori. Prin urmare acestea pot fi daruite inclusiv unei persoane care se afla intr-un proces de insanatosire.

Citeste si:  Trei jocuri cu castiguri garantate de la Waterboyz

Lalelele albe sunt varianta perfecta pentru situatiile in care doresti sa ceri iertare, sa repari o anumita relatie sau daca doresti reluarea unei anumite relatii. Un buchet de lalele albe reprezinta simbolul inocentei, al puritatii si al ideii de pace.

Laleaua mov sau violet este asociata cu ideea elegantei, fiind cea mai buna alegere atunci cand dorim sa ne manifestam admiratia pentru o anumita persoana.

Culoarea portocaliu in cazul lalelelor este asociata cu energie si entuziasm, fiind flori potrivite pentru a fi daruite colegelor, partenerelor de afaceri sau persoanelor de sex feminin cu care colaboram in diferite aspecte. Acest lucru datorita faptului ca lalelele portocalii nu transmit nici o idee romantica, asa cum este cazul lalelelor rosii sau al celor mov.

Nu in ultimul rand, lalelele roz semnifica tineretea, increderea si fericirea, fiind astfel o alegere oportuna pentru a transmite urarile de bine si felicitarile. Datorita acestei semnificatii, lalelele roz sunt alegerea perfecta pentru a fi daruite cu ocazia absolvirii facultatii, cu ocazia promovarii la locul de munca sau pentru o proaspata mamica.

Citeste si:  Experiența de joc: factori pe care dezvoltatorii ar trebui să-i ia în considerare

Tine cont de culoarea lalelelor

Datorita faptului ca florile transmit anumite mesaje si au anumite semnificatii, este important sa stim cum alegem buchetul de flori pe care sa il daruim persoanelor din viata noastra. In cazul lalelelor este important sa ai in vedere semnificatiile anterior amintite pornind de la culoarea acestor flori. Daca iti doresti sa daruiesti un buchet de lalele si nu stii exact care este culoarea potrivita, poti alege un buchet multicolor.

Astfel de buchete de flori, cat si multe alte aranjamente florale cu lalele pot fi comandate de la distanta printr-o florarie online si livrate direct la adresa dorita, pentru o surpriza cu adevarat speciala.