proIndustrie.ro isi propune sa promoveze si sa sustina industria din Romania, oferind spatiu si sprijin tuturor firmelor industriale, mici sau mari, care doresc sa se mentina la nivelul tehnic actual, care doresc sa progreseze prin abordarea de noi domenii sau de tehnologii moderne conventionale si/sau neconventionale, care doresc sa investeasca in astfel de tehnici si tehnologii caci numai asa industria noastra va trai, va prospera si va putea ramane competitiva.

O tara fara industrie, una dintre cele mai importante componente ale unei economii nationale, nu este decat o piata de desfacere; industria aduce cu sine nivel, locuri de munca, calificare, export si in ultima instanta prosperitate si independenta.

Imediat dupa lansare, proIndustrie.ro a inregistrat un interes deosebit din partea vizitatorilor, multe firme inregistrandu-se si beneficiind de facilitatile oferite.

Ce ofera proIndustrie.ro?

Pe proindustrie.ro se pot inregistra atat firme – care isi pot publica serviciile, produse noi sau second-hand si locuri de munca, cat si persoane fizice care isi pot publica CV-ul si pot aplica la joburi.

Citeste si:  4 sfaturi pentru cele mai bune fotografii corporate

Inregistrarea este GRATUITA, dar exista si cateva facilitati oferite firmelor care platesc un abonament.

Servicii gratuite:
– pagina web a firmei, de forma username.proindustrie.ro
– posibilitatea de a va publica serviciile, de a adauga produse noi, produse second-hand si locuri de munca
– posibilitatea de a va adauga o prezentare video

Servicii platite (PRO Member):
– listare preferentiala a firmei, produselor si locurilor de munca
– afisarea produselor pe prima pagina, prin rotatie
– design diferit al paginii firmei dumneavoastra
– PRO transfer: serviciu prin care va transferam noi pana la 30 de produse (foarte util pentru persoanele care nu au timp sa-si adauge produsele in Catalogul de produse)
– asistenta permanenta pentru administrarea contului

PROMOTIE! Primele 100 de firme care comanda abonamentul PRO Member vor plati doar 100 lei pentru primul an.

Mentionam inca o data ca inscrierea este GRATUITA si in doar cateva minute puteti avea pagina firmei dumneavoastra, listata intr-un catalog care doreste sa promoveze si sa sustina industria din Romania.

Citeste si:  Franța interzice vânzarea online a paracetamolului