accounting-761599_1280

Dacă ai un start-up și cauți un expert contabil bun sau dacă ai o companie cu experiență, dar dorești să schimbi serviciile de contabilitate pentru un mai bun raport calitate / preț, mediul online îți este de mare ajutor. Cele mai multe firme de contabilitate sunt astăzi prezente pe internet, unde își prezintă serviciile, ofertele generale de preț și desigur datele de contact. Poți discuta pe email, la telefon sau chiar pe rețele sociale înainte de a avea o întâlnire față în față.

Dacă ai o firmă în județul Constanța sau dacă firma ta are activitate sezonieră pe litoralul românesc, ideal este să cauți o firma contabilitate Constanta, adică o companie de servicii de contabilitate cu prezență fizică (birouri) în Constanța. Desigur, în prezent declarațiile se depun online, însă poate fi de folos pentru partea de comunicare, pentru aducerea mai rapidă a documentelor contabile spre procesare, pentru consultanță la nevoie și chiar pentru momentele în care, din diverse motive, este nevoie de deplasări ale unei persoane din echipa de contabilitate la sediul firmei sau la diverse autorități. Pe scurt, este bine să ai aproape un partener atât de apropiat, chiar dacă astăzi multe firme de contabilitate oferă servicii la nivel național, fără ca proximitatea să fie o condiție.

Citeste si:  In sfirsit, afaceri la sigur

În cazul firmelor cu activitate sezonieră pe litoral, poate fi util să colaborezi cu o firmă de contabilitate din Constanța, care are experiență pe această nișă, cunoaște nu doar procedurile specifice, ci poate oferi sfaturi utile în diverse situații.

Cum să identifici o firmă de contabilitate din Constanța cu care să colaborezi? Pentru a merge la sigur, alege o companie cu un expert contabil cu zeci de ani de experiență, dar care are în același timp o viziune modernă. Firma trebuie să aibă website propriu cu brand propriu online, să găsești ușor pe internet date și informații. Caută denumirea comercială a firmei și vezi dacă găsești mențiuni (pozitive, desigur) inclusiv pe website-uri de știri sau bloguri – o astfel de prezență activă înseamnă că firma este bine ancorată în domeniu și că este una care investește în conturarea brandului său, cu accent pe servicii de maximă calitate, un angajament solid pe piața de specialitate.

Expertul contabil cu care vei colabora trebuie să fie membru CECCAR Constanța – din nou o dovadă de profesionalism recunoscut oficial. Mai departe, solicită o ofertă de preț, concret pentru nevoile firmei tale. Pune întrebări, cere sfaturi, asigură-te că ai un partener nu doar informat, ci și disponibil, dornic să ajute. Prețul este foarte relevant – mulți caută online prețuri servicii contabilitate în Constanța – însă nu uita să soliciți cost pentru un pachet complet, inclusiv depunere declarații, salarizare dacă este cazul etc. Doar așa vei putea face comparații corecte. În plus, în cazul unor servicii atât de importante pentru business precum cele de contabilitate, prețul în niciun caz nu ar trebui să fie singurul criteriu.

Citeste si:  Rompetrol isi dubleaza cifra de afaceri

Pont online pentru servicii de contabilitate în Constanța: ai putea analiza oferta firmei de contabilitate Vimandra, cu peste 25 de ani de experiență și o viziune modernă, de actualitate. Expert contabil Viorica Neamțu, care conduce acest cabinet de contabilitate, are în portofoliu numeroși clienți din multe domenii de activitate, inclusiv afaceri sezoniere în HoReCa și comerț. Website-ul oficial www.vimandra.ro conține detalii generale, dar și informații de contact – punctul de plecare pentru o astfel de colaborare în domeniul serviciilor contabile.