Oamenii adora pozele cu masini. Ne plac masinile. Exclamam folosim interjectii atunci cand observam o masina frumoasa si radem sau chicotim daca masina este de-a dreptul hidoasa. Acest lucru este de inteles, pentru ca o persoana are nevoie de cel putin un vehicul. Oamenii petrec foarte mult timp inauntrul unei masini, de aici nevoia de a ne simti bine cu aceasta.

In ceea ce urmeaza va vom prezenta cele mai urate masini pe care le putem gasi la dealerii auto. Nu am luat in considerare alte perioade de timp, implicit alte modele si nici o ordine anume.

Toyota Prius
Toyota Pius este o masina cu adevarat urata, grasa, aproape ca nu poate fi fotografiata din fata. Dar cu toata uratenia trebuie sa respectam fapul ca este o masina economa. Daca aveti vreo 20.000 de $ de cheltuiala si nu va intereseaza aspectul masinii v-o recomandam cu cea mai mare placere pentru ca vehicului este „o afacere” din punct de vedere al consumului. Farurile exagerate o fac si mai micuta. Pentru 3.000 $ in plus puteti sa achizitionati Nissan 350Z care ofera o putere de doua ori mai mare la o greutate de 1.5 ori mai mare.

Citeste si:  Ford isi dezvaluie primul van E-Transit electric: un smartphone pe roti

Toyota MR2
Urasc sa barfesc o masina sport, iar Toyota chiar are calitati excelente, insa MR2 este de-a dreptul ingrozitoare. Pozele din galerie chiar nu-i fac
dreptate! Trebuie s-o vedeti in trafic in toata splendoarea pentru a observa cat de ieftina, micuta si butucanoasa e.

Nissan Murano
Nissan Murano SUV este prea impopotionat. In realitate nu este la fel de agresiv ca in poze, iar farurile pe spate sunt mult mai vizibile. Designul Nissan s-a axat mai mult spre interior, ceea ce l-a facut mai excentric, cum era odata Saab-ul.

Oldsmobile
Marea majoritate a modelelor Oldsmobile nu sunt atat de urate, insa designerii parca au orbit de la Modelul T. Modelul Alero are o forma ciudata. Oldsmobile a inchis activitatea din cauza modelelor construite.

Hummer H2
Lista mea nu ar putea fi completa cu acest model. Multe persoane nu sunt de acord cu mine. Parerea mea este ca cei mai mult posesori ai acestui model o conduc doar off-road pentru ca altfel nici nu ar indrazi sa zgaraie vopseaua de pe ea dupa ce au cheltuit aproape 50.000 $

Citeste si:  Hyundai prezinta noul design Santa Fe

Ford Thunderbird
Acest model este vazut ca fiind o masina frumosa pentru prea putin cumparatori decat s-au asteptat cei de la Ford. Ford Thunderbird ofera 3.800 pounds pentru doi ocupanti si un interior aproape luxos, cu o optiune de motorizare de 150 pana la 280 CP. Cu toate aceste mai bine cumperi un Infiniti G35 coupe cu 7.000 $ mai putin.

Honda Element
Honda Element trebuia sa intre neaparat in aceasta lista, la cererea cititorilor precum si a sensibilitatii personale. Modelul este practic, flexibil, bine compartimentat, usor de folosit in oras cat si la tara. Are mult spatiu nu este deloc scumpa si este incredere. Dar ce e urat, urat ramane!

Jaguar S
Dupa parerea mea, Kia imita Jaguar S, o masina clasica urata. In timp ce aceasta masina seamana din spate cu Nissan, fata este plina de snobism, imitatie a roialitatii europene.