Banca Romana de Dezvoltare (BRD) – Groupe Société Générale (GSG), prin divizia sa de credite de consum BRD Finance, a lansat ieri, impreuna cu lantul de magazine Praktiker, un card comun de credit destinat achizitionarii de materiale pentru constructii si amenajari.
Taxa de emitere si administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 lei noi, iar pentru cumparaturi care depasesc 400 de lei noi emiterea este gratuita. Limita maxima de creditare este de 8.000 de lei noi. Valoare minima cu care se pot efectua cumparaturi este de 50 de lei noi.

In privinta dobinzilor percepute, acestea scad in functie de valoarea creditului. Astfel, pentru plati de peste 2.000 de lei noi, dobinda este de 1,99% pe luna. Pentru sumele cuprinse intre 800-1999 lei noi, comisionul lunar este de 2,29%, in timp ce pentru valori mai mici de 800 de lei acesta urca la 2,49%.

Cu active de aproximativ 3,6 miliarde de euro, BRD-GSG este cea de-a doua mare institutie de creditare din sistemul bancar romanesc. Lantul de magazine Praktiker, specializate pe bricolaj, este controlat de concernul german Praktiker Bau AG.

Citeste si:  Loto 6/49 - Report de peste 2 milioane de euro